(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я розумію але взагалі нема впевненості що більша частина нормалізується чи отримає дозвіл на постійне проживання
-
Ну диви, Україну що так, що так в НАТО не візьмуть. Зате буде час передохнути і підготуватися. Як раз за цей час побудуть усі військові заводи на які було підписано угоди, щось Європа буде виготовляти і передавати, щось ми. Замінувати весь кордон в два, три ряди і так можна буде відбитися наступного разу з мінімальними втратами
-
Трюдо базує, аж не віриться x.com/AFpost/status/1856383609453600967
-
Всього 900, як там справи в Бразилії та Аргентини )))
-
Хтось з присутніх працює в HCLTech в Ванкувері?
-
так євреї вже викрадали самі з аргентини німців
-
Я вже другий місяць шукаю, але в мене є проблема що досвіду корпораційного нема. Лише держслужби, рік канадська і рік нідерландської… ніколи не шукала і паніка вже… на дата аналіста/інженера/сайнтіста хочуть 100 років досвіду… може хтось порадить чого?
-
бо аргентина відмовила в екстрадиції
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як з Чехії отримати довідку про несудимість, дякую
-
я чув, що Трумпа замість доповідей Secret Service дивиться Fox News, але ось один із результатів. тепер він більше нагадує ватного дідка
-
Ну що вітаю, Вівек і Маск очолюють “департамент ефективності” а ведучий Fox News ймовірно - Пентагон