(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну то хай дають зброю а не кєш
-
Там де американці не підісрали - наші власні поділики допідісрали остаточно.
-
Розкрадають не зброю а кеш і все інше. Зброєю ж просто не дають стріляти нормально.
-
Бо вся заруба це "рбрали Трампа і нам тринда, а от якби обрали Байдена..."
-
Хоч один випадок розкрадання американської зброї був?
-
Єє еба як тебе понесло
-
Байден це вже минуле нашо його згадувати
-
Як добре що ви це знайшли. Так, Трамп казав правду про "їдять тварин", а всі підхопили що він дурник і верзе фігню. Як смішно, поки не дізнаєшся що це була таки правда?
-
Вона була віце-президентом. А ще при Трампі Україні вперше почали надавати західну військову допомогу.
-
А цікаво, скільки людей розуміє, що прийшовши до влади зараз, Трамп її вже просто так не віддасть?
-
Вона інша людина, звідки ти знаєш як вона б вела політику? Її знаєш а Трампа не знаєш хоча він вже був до цього презиком а Камала ні
-
Так ти ж кажеш що «фундаментальна» різниця в плані
-
Шлемо допомогу а який план? Допомога це і засоби захисту ппо ракети, план в цьому це захиститися
-
Ой, прийшла б Камала і все б пішло як треба, так? Вам не смішно?
-
Ви якийсь дивний. Я не знаю жодної людини яка в це повірила. Це тупий понт і одна з причин чому я не вважаю Трампа хорошим варіантом.
-
Не Байдена а Камалу
-
Так бля, весь план трампа це «я позвоню путіну і попрошу його перестати» Це план рівня тіктоку
-
І це проблема.
-
Це означає, що єдине що робить ця допомога - це сповільнює знищення України. Вона не здатна його зупинити.
-
Нам треба ситуація в якій ми можемо досягти військову перемогу. На цю ситуацію не дають зброї.
23 Jan 2023, 01:02
589692/639971
about an hour ago