(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так розумію, зараз по EE пройти майже неможливо, і єдиний шанс провінційні програми ? Порахував свої бали в теорії (ніби маю 2 роки досвіду в Канаді, мастер диплом, інглиш С1), то виходить десь 510)
-
У Верховній Раді зареєстровано законопроект про захист громадських активістів від наклепів щодо невиконання ними військового обов’язку. Законопроект спрямований на протидію спробам посіяти недовіру у суспільстві до громадських активістів шляхом поширення інформації про ухилення ними від військового обов’язку. Тобто якщо ти громадський активіст — то ти автоматично не ухилянт. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Значить економічне бронювання не можна приймати бо це розділяє суспільство, а цей законопроект не розділяє. Якщо ти блогер який днями пиздить на ютубі про ваньок встаньок, мобіків чмобіків то ти не ухилянт, а громадський діяч. А якщо ти роботяга який платить податки, пиздуй в бус ухилянт
-
Коменти до цієї новини вогонь :)
-
Данке, почитаю про неї
-
Це ж нахрюк
-
Може потекти :) в мене так ще в Україні бачок потік, і піпец, мать, проц, рам, відео карта були викинуті у альфатер. З того моменту тільки повітряне охолодження 😂
-
Готова, я не пам'ятаю що то було, але не дешеве, щось 150-200 баксів, пропрацювала більше року і потекли трубки біля процесору
-
Я нещодавно зібрав новий блок, i7-13700kf нормально живе під повітряним кулером, більше 50 градусів не підіймається. Але я не розганяв нічого, мені і так норм :)