(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так трамп жодного разу не назвав свій план. План назвали всі навколо нього. Але він - ні.
-
О, так покажи мені його план. Скинь сюди. Саме його план де він його сказав. Ні хтось з його оточення.
-
Я беру до уваги весь спектр трешака, як від Трампістів, так і від чолобитних до Гаріс. Якби я зустрівся з типовим Трампістом він би від мене тікав, бо я б його критикою за фігню що верзе Трамп і інші попклярні респи по стіні розмазав. Але загальний баланс пісоя зіаження всіх дій і заяв буде все ще в сторону Трампа.
-
Про can-do attitude, з сестрою сьогодні обсуждала: ну десь же має бути межа всього що ти «can do”? Бо якраз на людей хто “can do” (чи як тут писали комплекс всемогутності) все і валиться. Як встановити межу? Один з маркерів: коли робота вже займає більше 8 годин. Це вже признак що ти сильно багато “can do”. Але навіть в рамках робочого часу іноді буває перебор. Що у сестри що у мене (а ми вабще в різних індустріях) було таке що твої обовязки чітко не прописані, в результаті ти робиш взагалі все що скажуть, і це якийсь треш. Вона звільнилася рік тому, здається.