(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тим, що я прекрасно чую все і враховую все. Далі відкидаю з розрахунків те, що очевидний булшит на публіку і роблю помітку що булшит був сказаний тому мінус довіри. А потім беруться всі фактори і розраховуються "фінальний скор": - Трамп: балабол але з формальним планом який може вистрелити, якщо зірки зійдуться - Байден/Харіс: безтолкова амеба яка ні на що не здатна і просто чекає поки нас всіх перестріляють Нажаль, вибір з оцих двох.
-
Андрій, ну скинь ти. Це ж має бути не складно. Я можу на лівацькі погнані ЗМІ наштовхнутись або взагалі не знайти бо його немає.
-
ого некропост)
-
CDK каждого из клаудов, Pulumi для multi cloud. Тот же AWS Boto3. Не просто альтернативы. Альтернативы которые дадут возможность использовать programming concepts и язык который знаете, тот же python. И по сравнению с этим подходом TF просто не вытягивает.
-
Ты ж можешь щас с нуля пойти поднять кубернетес кластер продовский? Можешь, но сколько у тебя это времени займет?
-
Так он ж написал дальше) "є тільки ті, які можуть бути не feasible з урахуванням часу, вартості, доданої complexity і тп"
-
Так проблема в тому що після твого власного рісорчу ти нічого не можеш сказати. Здається ти розповідав про підвищення цін на 100%. А потім не зміг навести приклад. Теж самі ти розповідав що люди з дем штатів їдуть. А тобі вказали що нема кореляції цього факту з політикою. Так само і тут цього плану трамп ніколи не говорив. Це говорять в його оточенні. Але сам він ніколи його не показав.