(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене хитре формулювання)
-
У нас после 5 вечера обычно можно свалить, скорее всего уже никому не понадобишься, если заранее не забукали слоты
-
так и надо)
-
тому я тепер питаю не “який у вас робочий день” а “які core hours” щоб знати коли треба бути доступним, бо ПМам (і всим іншим) пофіг ти там 7 сидиш чи 8
-
ти не повіриш: ми працюєм на одному проекті і я все життя думала що в нас робочий день 8+1 година обід а колега впевнено думав що 7 + 1 година на обід і кожен відповідно своїм переконанням і працював, і нічого за то не було 😂️️️️️️
-
Може там індуси сидять просто
-
у мене на проекті люди з Канади (різних провінцій), Латвії, Аргентини та Бразилії, так що так, теж саме)
-
це звісно оптимальний сценарій
-
Ну типу погуляти можеш півгодини. Ніхто не трекає насправді
-
а що тоді ще півгодини? чи просто щоб робочий тиждень був не 40 годин, а 37.5?
-
А core hours у кожного свої, бо по Канаді різний час
-
О так і Зєля колись казав прийде подивиться в очі і війна закінчиться. А потім літаки летять будем всіх бомбіть
-
А в нас не вказано скільки годин 😅 - стільки, скільки треба щоб всі goals були зроблені
-
Ні, обідати можеш годину
-
типу півгодини обід?
-
У нас 7.5 робочих год
-
Папєрєднікі
-
а, і ще зі Штатів є
-
⚡️ Фото з 170-мм САУ М1989 Koksan було зроблено поблизу залізної дороги в російському місті Красноярськ. 👉 Детальніше читайте тут Джерело: Status-6 #ПівнічнаКорея #Росія 🎖️ Підписатись на Мілітарний
-
🇮🇱📢 Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук повідомив, що Ізраїль у рамках допомоги Києву повністю надав усе необхідне для створення системи раннього сповіщення про повітряні загрози — наразі Україна перебуває на фінальній стадії запуску цієї технології ℹ️ підписатися
23 Jan 2023, 01:02
589893/644625
14 minutes ago