(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цілком реально, але треба почекати наступного року щоб вибірки були побільше. Зазвичай під кінець року бали високі бо вибірки малі. Враховуючи що нова міграційна політика як раз фокус на CEC то виборок буде більше ніж раніше на цей клас, плюс провінційні номінації тепер окремо. Звісно коли є можливість зробити номінацію то варто цим зайнятися.
-
Зрозумів, дякую за інформацію
-
Здавайте англійську і реєструйтесь в ЕЕ вже зараз. От не так давно CEC вибірка була з прохідним в 509.
-
візьМЕМ
-
Бали за рік досвіду насправді додаються вже за місяць чи півтора до фактичного року) Є сенс реєструватися щоб хоча б подивитися як все працює і бути вже в пулі. Дата реєстрації впливає, якщо прохідний бал буде дорівнювати вашому балу то серед тих хто з таким самим балом виберуть того хто раніше в пулі. А данні можна змінювати в будь який момент (експрес ентрі) До того ж, бали автоматично оновлюється коли рік досвіду досягається.
-
Рік роботи це не реквайрмент, просто дає бали. Реєструється бо може хьюман капітал пройдете. Воно їсти не просить, а може щось дати :)
-
Друзі, бажаю всім здоров'я. У мене є дуже сумна історія. Я викладаю рукоділля в м. Черкаси глухонімим діткам. Є дівчинка одна, звати Вероніка, вона з бабусею біженці. Нажаль батьки загинули. У Вероніки 17 листопада День народження і вона дуже мріє про телефон або плнаншет. У мене сльози виступають, як тільки бачу її і уявляю через що вона пройшла. Дитинство відняли кляті орки. Отже, я хочу зробити для Вероніки справжнє диво, продати всі свої роботи, які я робила власноруч і придбати телефон. Ви не уявляєте яка вона буде щаслива. Тому, любі мої , прошу долучитись і придбати хоча б 1 з моїх робот. З Божою поміччю ми впораємося.
-
Або день народження трапляється - теж бали оновлює😅
-
❗️Ілон Маск починає дратувати деяких людей в оточенні Дональда Трампа, бо поводиться «ніби він співпрезидент» — NBC News Після перемоги республіканця бізнесмен постійно перебуває в його резиденції, «агресивно просуває свої погляди», має думку «з будь-якого приводу», «робить так, щоб усі про це знали», і навіть просуває своїх людей.