(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зрозумів, дякую за інформацію
-
Здавайте англійську і реєструйтесь в ЕЕ вже зараз. От не так давно CEC вибірка була з прохідним в 509.
-
візьМЕМ
-
Бали за рік досвіду насправді додаються вже за місяць чи півтора до фактичного року) Є сенс реєструватися щоб хоча б подивитися як все працює і бути вже в пулі. Дата реєстрації впливає, якщо прохідний бал буде дорівнювати вашому балу то серед тих хто з таким самим балом виберуть того хто раніше в пулі. А данні можна змінювати в будь який момент (експрес ентрі) До того ж, бали автоматично оновлюється коли рік досвіду досягається.
-
Рік роботи це не реквайрмент, просто дає бали. Реєструється бо може хьюман капітал пройдете. Воно їсти не просить, а може щось дати :)
-
Друзі, бажаю всім здоров'я. У мене є дуже сумна історія. Я викладаю рукоділля в м. Черкаси глухонімим діткам. Є дівчинка одна, звати Вероніка, вона з бабусею біженці. Нажаль батьки загинули. У Вероніки 17 листопада День народження і вона дуже мріє про телефон або плнаншет. У мене сльози виступають, як тільки бачу її і уявляю через що вона пройшла. Дитинство відняли кляті орки. Отже, я хочу зробити для Вероніки справжнє диво, продати всі свої роботи, які я робила власноруч і придбати телефон. Ви не уявляєте яка вона буде щаслива. Тому, любі мої , прошу долучитись і придбати хоча б 1 з моїх робот. З Божою поміччю ми впораємося.
-
Або день народження трапляється - теж бали оновлює😅
-
❗️Ілон Маск починає дратувати деяких людей в оточенні Дональда Трампа, бо поводиться «ніби він співпрезидент» — NBC News Після перемоги республіканця бізнесмен постійно перебуває в його резиденції, «агресивно просуває свої погляди», має думку «з будь-якого приводу», «робить так, щоб усі про це знали», і навіть просуває своїх людей.
-
А буває impotence complex? Бо я зустрічала цей кейс кілька разів, чотири рази от прям із памяті можу підняти. І це не зі мною, це повторюючийся паттерн у кількох знайомих/колег Схема така: - на проекті є відповідальний сеньор - і один-два менш відповідальних, чи менш досвічених, чи менш способних - він бачить що ці один-два-три НЕ тягнуть важкі задачі, бо як даш важку там буде така жесть що краще б сам зробив - тому він собі залишає/бере важке, а іншим залишається що попростіше - а вони й раді, сидять чілять на простих задачах поки чувак вивозить Це реально ТРИ рази я своїми очами зустрічала і про один мені просто розповідали (мол “на цьому проекті Сергій все вивозить”). Коли я питала у тих трьох що коїться і чому у них є персонажі що чілять на проекті - вони так мені і пояснювали “Я йому складне не даю” (про колегу) Це ж не комплекс всемогутності? Він не думає що він всемогутній. Він просто бачить що люди не тягнуть і намагається їм давати таски відповідно їх скілам Хоча правильний вихід тут не самому грести, а щось із серіі “Your understaffing is not my problem” бо це проблема підбору персоналу чи ХЗ чого але точно не цього сеньора