(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А буває impotence complex? Бо я зустрічала цей кейс кілька разів, чотири рази от прям із памяті можу підняти. І це не зі мною, це повторюючийся паттерн у кількох знайомих/колег Схема така: - на проекті є відповідальний сеньор - і один-два менш відповідальних, чи менш досвічених, чи менш способних - він бачить що ці один-два-три НЕ тягнуть важкі задачі, бо як даш важку там буде така жесть що краще б сам зробив - тому він собі залишає/бере важке, а іншим залишається що попростіше - а вони й раді, сидять чілять на простих задачах поки чувак вивозить Це реально ТРИ рази я своїми очами зустрічала і про один мені просто розповідали (мол “на цьому проекті Сергій все вивозить”). Коли я питала у тих трьох що коїться і чому у них є персонажі що чілять на проекті - вони так мені і пояснювали “Я йому складне не даю” (про колегу) Це ж не комплекс всемогутності? Він не думає що він всемогутній. Він просто бачить що люди не тягнуть і намагається їм давати таски відповідно їх скілам Хоча правильний вихід тут не самому грести, а щось із серіі “Your understaffing is not my problem” бо це проблема підбору персоналу чи ХЗ чого але точно не цього сеньора
-
Так, це на грані. Люди з цим комплексом якраз зазвичай не думають про себе, що вони «всемогутні». Вони, навпаки, ціною свого часу допомагають всім, кого давно потрібно було кинути в воду і вони б не потонули. Але їм здається, що вони маленькі нещасні та потонуть, а я нічого, я витягну
-
Ну і я думаю це один з + FAANG like компаній (хоча думаю в принципі компанії де багато платять). На всіх в команді можна покластись - ніхто не буде філонити (а якщо буде, то його швидко звільнять)
-
Тиж забув/не знав про імпічмент, щось не схоже що ти враховуєш все)))
-
Як вам відомо, скоро по світу буде багато мітингів. Закликаю вас до них долучитися. Ми разом з командою підготували такі постери. Якщо маєте бажання, можете також роздрукувати ці плакати. Нехай наша праця буде перевикористана також в інших містах світу. Друк на папері А2 формату. Будь ласка, користуйтеся! Посилання на pdf файли для друку: тут.
-
Теж десь бачила цю інфу. Наче хочуть сфокусуватист на СЕС. Але якщо чесно на сьогоднішній день не розумію навіщо СТЕМ би залишати, для Канади корості някої. Скільки ІТишників на сьогодні без роботи сидять
-
"візьму сам бо інакше нагородять такого шо ну їх нахєр" - це непродуктивний і шкідливий майндсет
-
Скіли - не статична штука Гарний сіньйор - ментор Задача надто складна для когось - показав, роз'яснив, наступного разу буде краще Тому в описаній ситуації або сіньйор - не дуже сіньйор, бо не хоче/не може менторити, або інші не мають бажання/мізків підіймати свої скіли
-
Это шорт терм вин, не круто на долгую если