(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не маю жодного бажання сперечатися чи щось комусь доводити. Факт в тому, що зібрати норм комп навіть з повністю нових деталей і з 4080 супер (мсрп 999 кадів) за 2к реально. Просто треба не брати все топове від балди і пошукати 😉 Он хбокс Х вже продавали за 390, а ще тільки сезон розпродажів починається І це не кажучи про те, що збирати на 4080 супер це моветон і позбавлено здорового глузду заняття
-
PS 5 бувають не slim щоб не голосно працював кулер?
-
Ну ...так.., це як в таврію впихнути турбіну. Їхати буде, звісно. І чому моветон? 4070 теж тоді моветон?
-
Це ти в житті такий сміливий, в інтернеті я б тебе розкатав
-
А якщо з запасом на наступні 4-5 років ?
-
Нє, ну то конешно правда :) скіки блоків зібрав своїми руками, просто цікаво дізнатись, чи є достатньо експертизи в цілому, чи тільки ютубними відосиками оперуєш?
-
Цілком згоден з думкою про комплектуючі ) про карточку: різниця у ціні була щось 70 баксів :) ну чого ж нє то, хай буде :)
-
-
Я теж не маю, але факт в тому, що комп з 7600Х та 4080 супер - це просто збочення) ти ж на ньому не 100% часу грати будеш pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1jb1io/1/general-tasks/ Якщо береш відуху за 1300+ баксів - будь люб'язним, дай їй хоча б 13700, ну і бажано ссд не з помойної ями, а ще не пхай цього монстра в корпус за 50 баксів Але я згоден в цілому шо для достойного білда достатньо 4070 ti
-
А що саме з цього не правда і вкид лівацької пропаганди налаштованої прости славетного консерватора і бога американського походження Дональда Трампа?
-
А, ну 5 це дуже поважна цифра :)