(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А якщо взяти не оверкіл цей термін сильно зменшиться
-
А просто все на максимум вмикати і все
-
Ну це означає що ти ще 3-5 років не будеш паритись взагалі за налаштування ігор
-
Ну, от ти пропонуєш процесор і 4 планки рама. Подивись більш детально чим це загрожує, і чи є сенс ставити 4 планки.
-
За тим, щоб зібрати щось на рівні за 5к але дешевше. А досягається це підбором компонентів які компенсують один одного. Я не сперечаюсь з тобой про те що можна зібрати комп за 2к, я проти того щоб збирати гівно і платити за нього 2к :)
-
Ну я ж кажу, 5 зібраних блоків дуже поважна цифра щоб ділитися експертним мнєнієм 😂😂😂
-
Але так, зібрати можна і за 2к, проблем в тому немає, але є багато але :)
-
Може $/fps ні А от $/fps over time так
-
Це я ще не поліз читати спеки материнки і зрівнювати як воно там буде працювати і що там за ссд якийсь палений і скільки у нього фейлрейт
-
Угу, угу :) пропонувати проц і 4 планки пам'яті 5200, які будуть працювати на 3600 в кращому випадку, бо проц більше не тягне :) нє, ну а шо, за те дешево 😂😂😂
-
Можу те саме питання тобі задати :) але відповів вище який в тому сенс
-
Добре :) може колись пізніше, коли захочу пореготати 😊
-
Ось тобі 2 пергі ліпші плашки по 16 за ті ж гроші, щоб ти пореготав, поки крутитимеш в офісі компи бухгалтерії 😁 ca.pcpartpicker.com/product/WFVmP6/teamgroup-t-force-delta-rgb-32-gb-2-x-16-gb-ddr5-6000-cl30-memory-ff4d532g6000hc30dc01 Я ніде не казав, що то крута збірка, це просто витрачені 5 хвилин для пруфа, що це ізі, а не булщіт про 3к+ 🤷♂
-
Проц максимум працює на 5600 на двухканалі з 2 планками. Звісно можна розігнати, щоб хоча б 5800 видати, але...материнка не тягне, от журба :) тобто питання, навіщо купувати 6000? Нє звісно там можна вибрати менше, є 5200 і 5600, але тамінги :)