(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це означає що ти ще 3-5 років не будеш паритись взагалі за налаштування ігор
-
Ну, от ти пропонуєш процесор і 4 планки рама. Подивись більш детально чим це загрожує, і чи є сенс ставити 4 планки.
-
За тим, щоб зібрати щось на рівні за 5к але дешевше. А досягається це підбором компонентів які компенсують один одного. Я не сперечаюсь з тобой про те що можна зібрати комп за 2к, я проти того щоб збирати гівно і платити за нього 2к :)
-
Ну я ж кажу, 5 зібраних блоків дуже поважна цифра щоб ділитися експертним мнєнієм 😂😂😂
-
Але так, зібрати можна і за 2к, проблем в тому немає, але є багато але :)
-
Може $/fps ні А от $/fps over time так
-
Це я ще не поліз читати спеки материнки і зрівнювати як воно там буде працювати і що там за ссд якийсь палений і скільки у нього фейлрейт
-
Угу, угу :) пропонувати проц і 4 планки пам'яті 5200, які будуть працювати на 3600 в кращому випадку, бо проц більше не тягне :) нє, ну а шо, за те дешево 😂😂😂
-
Можу те саме питання тобі задати :) але відповів вище який в тому сенс
-
Добре :) може колись пізніше, коли захочу пореготати 😊
-
Ось тобі 2 пергі ліпші плашки по 16 за ті ж гроші, щоб ти пореготав, поки крутитимеш в офісі компи бухгалтерії 😁 ca.pcpartpicker.com/product/WFVmP6/teamgroup-t-force-delta-rgb-32-gb-2-x-16-gb-ddr5-6000-cl30-memory-ff4d532g6000hc30dc01 Я ніде не казав, що то крута збірка, це просто витрачені 5 хвилин для пруфа, що це ізі, а не булщіт про 3к+ 🤷♂
-
Проц максимум працює на 5600 на двухканалі з 2 планками. Звісно можна розігнати, щоб хоча б 5800 видати, але...материнка не тягне, от журба :) тобто питання, навіщо купувати 6000? Нє звісно там можна вибрати менше, є 5200 і 5600, але тамінги :)
-
Дай но я тобі поясню принципи збірки і сенсу: 1. Купуючи на одну-дві сходинки нижче топу ти маєш запас на найближчі 4-5 років на апгрейді. Ну може не 5, але 4 точно. 2. Завжди є куди апгрейдитись на хорошій материнці. Бо зазвичай нові проци фітяться на не дуже старі материнки(на той час коли ті проци виходять) 3. Фішка з налаштуванням ігор - вткнув ультра і забув. А гратися я люблю і комфортно гратись. Без лагів, просадок і всього іншого. 4. 2 монітори, на одному граюсь чи працюю, на другому відосики 2-4к. Бо я так звик і добре працюю коли на фоні щось бубнить. 5. Персональне бажання - я захотів цю зборку на інтелі. Просто бажання, і інтел дорожче амд. Тобто, я розумію чому я так зробив. 6. Прайс. Якщо 4080 не була б в майже ту ціну що 4070 ті - я б зібрав на 4070. 7. Один ссд дуже ризиково, і дуже ризиково коли ссд ноунейм і одного дня може просто відмовити і всі дані підуть у відро. Тому два, один сата ссд самсунг 970 під систему, тому що я їх люблю, вони надійні як швейцарські годинники. Другий ссд вже попрощє, але теж не дешевий, втратити дані не дуже хочу. Ось принципи збірки, які узгоджують мої бажання, надійність, перфоманс, плани на майбутні аргрейди. Все просто :)
-
Лол:) тіки викупив?:))