(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли вас виберуть і прийде запрошення на подачу документів у вас буде 60 днів для завантаження. Після відправки всього пакету документів, включно зі сканами паспортів, вже нічого змінювати не можна, тільки якщо прийде відповідний запит. Головне щоб паспорти були валідні на момент подання. Не думаю що на щось впливає якщо замінити паспорти після подачі.
-
це ж конфіг для тролінгу в чаті, так?))
-
посралися без мене(((
-
А ти приходь раніше :)
-
Тобі не здається
-
Успіхів вам ;) все буде чудово ;) хоча важко на старті :)
-
чи є зараз взагалі сенс їхати в США?
-
Вітаю Цікавить таке питання - як ви виходите з ситуації, коли двоє дорослих працюють в офісі, а дитина ходить в школу? Власне, я не розумію як в цій ситуації бути якщо в школу ще можна встигнути завести дитину, а от зі школи як забрати? Якщо уроки закінчуються швидше аніж робота в офісі? Дякую
-
vm.tiktok.com/ZMhp52PhH
-
‼️ Шановні батьки! ‼️ Запрошуємо дітей від 5 до 17 років на курси програмування та графічного дизайну! Ідеально підходить для діток, які багато часу проводять за іграми, YouTube чи TikTok. 🌟Що пропонуємо: ✅Створення власних проєктів ✅Основи графічного дизайну ✅Розвиток логіки, креативу та технологічних навичок 🚀 Напрямки: ⚪️Scratch: створення ігор та мультиків ⚪️Web-розробка: створення сайтів ⚪️Python: створення додатків ⚪️Unity: створення професійних ігор ⚪️Digital Art: робота з Photoshop ✅ Перший урок – безкоштовний! Зацікавило? Пишіть «+» в особисті, і ми надамо всі деталі! 💬 Інвестуйте в майбутнє вашої дитини! 🚀
-
А є серед нас власники full automatic espresso machines Philips or Delonghi?