(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, ну і при цьому, в ідеалі, я б продовжував працювати над своїм стартапом, над яким вже з рік працюю. Якщо буде необхідно - буду робити паузу, приймаючи оффер від канадського роботодавця, який дасть можливість подаватись на provincial nomination. Але хочеться цього уникнути, якщо зможу.
-
Доброго дня, потрібна 1 людина, платимо хорошу зарплату, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват!!
-
У мене повністю автоматична філіпс. Задоволена. Я пʼю лате чи капуч 2-3 рази на день, тому молочник просто ставлю в холодильник і ввечері розбираю і мию в посудомийці. Піддон теж мию в посудомийці(але не кожного дня, бо підставляю чашку під промивку системи)
-
Але ж ви плануете я так розумію ще отримати локальний экспіріенс щоб були бали по тому ж ЕЕ? Якщо так то 15 міс це ні про що тому що перші 12 міс ви будете збирати ці бали, а за останні 3 міс я не думаю що виберуть у перший же день і запроцессять швидко. Можна подивитись процессінг таймс www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Щоб перестрахуватися я би вам радила зараз зробити паспорт, щоб податись на новий OWP на умовах для CUAET. Ніхто не знає як потім буде за пермітами для українців, а LMIA та закритий перміт - воно на дорозі не валяється. Чи то зробити чи то ні ніхто не знає
-
Тому якщо є можливість краще паспорт зробити. До того ж мзс зробили більш "доступну" чергу :)
-
А. Зробив куает. Все)
-
Так ти ж сказав "Я - ще у 22му". Я зрозумів що ти прилетів та улетів з wp. Мабуть хибно :)
-
Навпаки. На ОВП можуть податись хто приїхав до Канади до лютого 2024 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html