(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Короче кажучи, 15 місяців дії паспорту це не достатньо щоб отримати PR в Канаді, я б вам радив зайнятися цим питанням ASAP. Або шукати мутні схеми з LMIA, хоча на факт що теж часу вистачить.
-
Робіть паспорт там де ви є зараз. Бо в Канаді дуже тяжко зі слотами на паспорт. Навіть з новою системою на півроку вперед вже розібрали місця
-
Це просто порада, бо з Канади люди в США та Європу за новими паспортами літають. А 15 місяців з точки зору паспортів, віз, пермітів - то ніщо 😞
-
Какой план б? Канада или Европа?
-
Я хочу, але ю4ю на паузі(
-
Так зробіть банк ід. Монобанк якийсь наприклад. Якщо повезе з резерв+, що ви там на обліку, то все решта просто справа додаткових витрат.
-
Палатку в даунтауні)
-
Доречі для нової системи паспортів не потрібно банкид. Там підпис дія або файловий ключ який можна сгенерувати в приваті, або я чула люди робили в сервісі Вчасно. Також консульства писали шо якщо ніяк нема змоги зробити авторизацію - звертатись до них напряму.
-
Реєструєтесь в монобанку, ставите апку, ставите дію, реєструєтесь в дії з монобанком, використовуєте дія підпис для авторизації в чергу на паспрот
-
paperless.diia.gov.ua/instruction/yak-avtorizuvatis-u-zastosunku-diya-cerez-monobank
-
Дійсно монобанку немає в списку списку bank id NBU. Дивно. Але є окрема інтеграція з Монобанк.
-
Так.. я чула що люди або в ТЦК пишуть щоб обновити дані, і там як повезе, або за адвокатом в Україні працюють. Але я так розумію це спрацює якщо у вас вже є припис до тцк. Якщо виїхали до повноліття - то взагалі неясно що робить