(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я вже раніше Дію встановив. Там можна авторизуватись з закордонним паспортом. Але я не можу авторизуватись в Резерв+, бо немає Bank ID. І я тільки що спробував записатись в електронну чергу в Едмонтон - так, це можна при авторизації через дію. Але мені сказало "На жаль, під час перевірки за реєстром Міністерства оборони України "Оберіг" було отримано інформацію про неповноту даних щодо вас. Це означає, що отримання консульських послуг тимчасово заблоковане на вимогу мобілізаційного законодавства періоду воєнного стану."
-
Можливо після уточнення данних в резерв+ щось зміниться. Варто спробувати.
-
Це все одно кращі ніж зіро відповідей з канади
-
Забирати там де подавались, тільки ви зможете забрати
-
Та краще злітати один раз і забрати, ніж летіти два рази потім
-
Але якщо це ДП Документ то буде швидше. В Україні це було 2 тижні
-
Ще валідний поінт, що паспорт довго робиться- може і 5 місяців. І наче тільки особисто можна забрати
-
Так якщо є резерв + ти ж можеш в Європі в якесь консульство сходити, чи там теж черги?
-
І поки його можна продовжити, але не ясно скільки ще буде можна
-
Якщо вдасться через ДП документ швидко отримати, то Ворк перміт дадуть одразу на 3 роки, якщо ні - тільки до кінця паспорту
-
Тому я і кажу, що достатньо повідомити, що у вас є офіційний дозвіл на роботу, а усе інше їх ніяким чином не стосується і в багатьох штатах це прямо заборонено питати 😉 Ні про які ю4ю їм не потрібно нічого розповідати, це взагалі не має жодного стосунку до роботи
-
Ви ж розумієте, що в середньому рекрутери дуже молоді та ця професія не потребує спеціальної освіти. Тільки в крупних компаніях заморочуються над внутрішніми процедурами, курсами і т.п. Вони можуть навіть на запитанні де живете почути відповідь Канада та одразу відмовити. Або запропонувати дві відповіді грін карта та громадянство.