(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
80% працівників ТЦК не мають бойового досвіду, — нардепка Анна Скороход. Депутатка наголосила, що іноді керівні посади в ТЦК обіймають люди без досвіду, але «з впливовими зв’язками». Трохи охуєваю дивуюсь з укр влади. 2 роки ми не воюємо м'ясом. Всі командири бережуть особовий склад Якщо десь звучала інша думка - як мінімум кенселінг або і органи починали цікавитись чи не працюєш на іпсо. Останні 4 місяці прям кричать що бля зробіть щось з командирами. Після звільнення всіх воєнкомів кричали що 80% а то і 90% це поранені з передка. Купу сюжетів. А тут ой знов 80% не воювали.
-
youtu.be/3WQKhtBQKGQ
-
Ironmonger краще)
-
Мобільний оператор у Британії створив нейромережу, яка говорить голосом бабусі та витрачає час телефонних шахраїв. Цей інструмент на основі штучного інтелекту розводить самих скамерів. Компанія заявила, що шахраї проводять за розмовою з бабулею до 40 хвилин за один дзвінок. Вона розповідає їм нескладні історії, дає неправильні реквізити карти і вдає, що нічого не розуміє. А скамери, безуспішно намагаються пояснити нейромережі, що потрібно зробити. Шахраї буквально психують та зриваються під час спілкування. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Вірш 😂 (ви в курсі про що) Більше не твоя, таско, і ти просто рядок, В якому вже зник мій турботливий крок. Тепер ти для когось – хай інші з тобою, А я залишаюсь сама із собою. Більше не твоя, Джиро, живи собі з миром, Тепер я далеко, за обрієм щирим. Рядки твої зникли, як тіні в тумані, Я вільна від тебе і твоїх наганів. Більше не твоя, репозиторію мій, Залишаю коміти, пушу останній свій. Гілки твої вже всі злилися, як хвиля, Я вільна від тебе – свобода накрила. (автор чатжпт)
-
Хтось планує/дивиться тайсон/пол?
-
Сьогодні їхав забирати заказ для уберу, підїзжаю, бачу штук 50 несистемних на одній стороні дороги, і штук 50 на іншій, і несистемні будівлі, і десь прямо там в центрі вход в цей ресторан))
-
Хз чого несистемні там тусуються
-
Так, китайський район
-
Не існуючі в системі, поодинокі випадки
-
Це я цензурой займаюсь, бо деякі живуть з рожевими единорогами і не вірять що не системні існують
-
Тусуються, на сленгу, гуляють, знаходяться