(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не знаю) тільки сьогодні приїхала) я в гейзерній останні 5 років варив
-
Я насправді нічого проти смаку неспресо не маю, місяць пив їі, з різними добавками, було норм, але мені більше подобається оця думка шо я зернятка сам перемолов, все свіженьке і в чашечку мені.
-
це очевидно. Але коли війна почалася, я був просто на 100% впевнений, що якийсь чоловік, який втратив когось десь візьме заручників, чи заріже когось або щось подібне. Якийсь відчайдушний акт насильства, який осудять усі країни і ще довго буде носити русня (вони навіть чеченців з відрізаним вухом змогли продати як український слід). Але нічого подібного за 3 роки не було...
-
Так ми і ріжемо, купляємо русорізи 🌝
-
Ну не набагато дорожче виходить, я беру зерна десь 40/кіло, а на чашку 10 грам десь, того 40 центів чашка
-
корочше, Україна поки що поводить себе максимально цивілізовано. Це мене з одного боку приємно дивує і викликає почуття поваги, а з іншого лякає, що ми стаємо подібними до західних куколдів на яких ми дивимось з відразою, які нічого не роблять зараз і не хочуть "ескалювати". поки дика русня, араби, а вже і корейці ріжуть всіх направо і наліво. А для 90% населення рашки війни не існує і вони не відчувають жодної загрози
-
ну мені здається багато чого приховується. То можливо і повбивали когось. Влада рф же супер сильно боїться дестабілізації в суспільстві. Може приховують а може дійсно й нічого не було. там же тотальний контроль спецслужб над усім.