(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не дуже
-
Та щось якось
-
Плюс міжнародні організації включаючи сша допомагають з антитеррор
-
Бо терактів в них було багато, могли вже навчитись
-
Та похожу рашка вміє це привентити
-
Я думаю причин декілька 1) можна піти в зсу 2) рашка прівентить 3) хуйово для міжнародних организацій 4) з дитинства не вчать
-
І я не впевнений що це принесе гарний результат
-
Levoite ставиш 60% буде в кімнаті 52% коли сам зволожувач вважає що вже 60%
-
Краще придумай як систему додопровідну підкрутити туди бо кожен вечір доливаю воду в 3 різних зволожувача в кожній бедрум
-
може хтось поділитись "ЗАЯВА–АНКЕТА на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон". Я знайшов ось це але не певен це воно чи ні
-
а на сайті знайшов ось це
-
@sdwvit t.me/uaitincanada/266958/655177
-
А як же без нього демократія буде?)
-
Плюсую, і хай заодно забере з собою біля мільйона фейкових студентів, яких завіз за останні роки звідти
-
У більшості із цих студентів віза закінчується в цьому році - наступний крок це буде податися на біженство. Потім, так як у нас черга в суд дуууже велика, їх визнають біженцями і вони всі залишаться тут. А гавермент буде розводити руками і казати що без суда та доказів неможно нікого депортувати, і взагалі це так дорого що нехай вони вже залишаються. Ще трохи і родичі студентів приїдуть - починають чи з батьків і закінчуючи 6юродним дядьком котрий теж пройде по family reunion stream
-
Та то ясно, що нікого не депортують. Можна ж і без доків жити, працюючи у "своїх"