(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так бабушки і на своїх жалуются
-
Ще й було незручно гроші по 400 кад в тиждень знімати
-
Бабушки жалувались шо багато водіїв
-
Но если найти по идее будет больше
-
Это другая проблема, да
-
Ну типу да, але другу то я й геть знайти не можу(
-
Ну вот эта диструкивная система как в совке чтоб небыло преступности нужно сосредоточится чтоб небыло тунеядства и пристроить людей хоть куда нибудь пусть траву красят или воду решетом носят
-
Но. Там был почти потолок. А тут первая работа
-
Тоже самое
-
Грустно
-
у мене в україні було 5к юсд, в канаді після податків десь стільки ж і залишалось
-
Так может закрыть вакансии там где реально будет польза от этой рабочей силы руками а не посылать сосать лужу 10 чел
-
Не завжди допомагає, в онтаріо ж держ працівники були замішені в схемам з викраденням авто
-
Правильно что пристроить тунеядцев хоть чем то заниматься чтоб не воровали ?
-
Здорово 👍
-
До 100к кажуть шо не будуть допитуватись в аеропорту, можеш взяти якихось документів типу продаж тачки, хати, але взагалі кажеш лайфсейвінгс. Декларуєш в аеропорту на виході на останній рамці перед дверима направо, заовниш бумажку. Тобі нічого не дадуть, вони кажуть шо якщо уряду треба буде чекнути то вони знайдуть шо ти декларував. Потім приносиш бабки в банк, півгодини чекаєш поки вони там відійдуть від шоку від цієї котлети грошей, порадяться, і покладуть тобі на рахунок. Ще у всіх банків є промо для юсд аккаунтів, якщо не плануєш їх витрачати то вони можуть лежати під вищий відсоток з цим промо ніж просто так
-
Я прошлый год работал ремоут весь год так соседские бабушки канадские еле сдерживались чтоб не вызвать копов и сказать что я тунеядец и абузер жена бедная ходит на работу а этот дома яйца чешет