(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
он євреї намагаються запевнити усіх що в них найкраща розвідка у світі але всі бачили події 7го жовтня, проте я не уявляю якби євреї просто ходили і крутили б носом яка вона погана
-
та навіть якщо це не правда нащо спеціально намагатись розвінчати національний міф замість того щоб його підкріплювати і продвигати
-
насправді суто цікавить думка чатіку бекграунд чек крінж чи ні?(звісно не про крімінал рекордс, а про референси від минулого работодавця і контакти колег)
-
Французи сказали що французька на першом місті Як несподівано 😦 Те що там рядом щось про українську сказали то шум
-
Імхо абсолютно ок. Я навіть в Україні таке бачила часто
-
ну у мене піксель 6 вже ~3 роки працює без нарікань а от у друга 6 піксель через 2 роки померла батарея. Він написав листа в гугл, вони погодились йому новий відправити безкоштовно. І відправили(він правда застряв на таможні на пів року але це вже інша історія)
-
до речі, супер швидка зарядка (40W? здається - на той час було дуже швидко) - нічо, після 6 років ще шось тримає
-
хочу xl теж на чорну п'ятницю взяти, а то телефону 6 років майже 😱🤷♂️ сцуко не хоче ніяк здихати, а знайти такого розміру - неможливо ( 7.2 дюймів тому навіть xl буде даунгрейдом
-
про перевірку фінансів взагалі в перше чую)
-
я просто особисто вважаю це трохи крінжовим бо 1) я розумію чого це хоче зробити роботодавець але всеодно такий шлейф недовіри, і це умовно працює в одну сторону бо ти не можеш перевірити якісь промахи роботодавця 2) особливо якщо це не держ сектор а просто звичайна продуктова компанія яка робить свою умовно сааску
-
Має бути, де це умістно. Це про перевірку на різного виду ризиків про людину і її здатність не злити конфіденційну інфу при першій же можливості. Референс від роботодавця - норм тема, у нас же нема «трудової книжки» де пишуть чого тебе звільнили з попередньої роботи, а тут є можливість дізнатися якщо було не все так гладко. Або банально підтвердити що ти там працював і не вигадав весь свій досвід. Перевірка фінансів - якщо в тебе проблеми з цим - більше шансів що ти будеш красти.
-
ніколи не думав про це