(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
до речі, супер швидка зарядка (40W? здається - на той час було дуже швидко) - нічо, після 6 років ще шось тримає
-
хочу xl теж на чорну п'ятницю взяти, а то телефону 6 років майже 😱🤷♂️ сцуко не хоче ніяк здихати, а знайти такого розміру - неможливо ( 7.2 дюймів тому навіть xl буде даунгрейдом
-
про перевірку фінансів взагалі в перше чую)
-
я просто особисто вважаю це трохи крінжовим бо 1) я розумію чого це хоче зробити роботодавець але всеодно такий шлейф недовіри, і це умовно працює в одну сторону бо ти не можеш перевірити якісь промахи роботодавця 2) особливо якщо це не держ сектор а просто звичайна продуктова компанія яка робить свою умовно сааску
-
Має бути, де це умістно. Це про перевірку на різного виду ризиків про людину і її здатність не злити конфіденційну інфу при першій же можливості. Референс від роботодавця - норм тема, у нас же нема «трудової книжки» де пишуть чого тебе звільнили з попередньої роботи, а тут є можливість дізнатися якщо було не все так гладко. Або банально підтвердити що ти там працював і не вигадав весь свій досвід. Перевірка фінансів - якщо в тебе проблеми з цим - більше шансів що ти будеш красти.
-
ніколи не думав про це
-
Я навіть знаю того, хто вигадав цей міф у 90-ті :) ніхто не вірив, що ця байка так приживеться 😃
-
Коротко для тих хто не дивився. Під час пандемії людей не вистачало, то впускали багато в країну і просто. Тепер ціни на житло високі, велика конкуренція на роботу, не вистачає робочих місць, черги на медицину величезні. Рішення просте - обмежити і ускладнити еміграцію в Канаду, та дати час системі наздоганяти кількість людей. Побудувати інфраструктуру, створити робочі місця, житло.
-
І зараз це трохи оверкіл - наймати компанію яка тіпа щось пошукає в твоїй країні походження про тебе. Ну тобто це вже трохи порушує особисті кордони. Хочете довідку про не судимість ок. Хочете реферкнс - от лінкедін контакт. Але бекграунд коли якась 3 компанія сама починає збирати на тебе якусь інфу,
-
Навіщо порівнювати позитивні міфи про нас та негативні міфи ворогів?