(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я навіть знаю того, хто вигадав цей міф у 90-ті :) ніхто не вірив, що ця байка так приживеться 😃
-
Коротко для тих хто не дивився. Під час пандемії людей не вистачало, то впускали багато в країну і просто. Тепер ціни на житло високі, велика конкуренція на роботу, не вистачає робочих місць, черги на медицину величезні. Рішення просте - обмежити і ускладнити еміграцію в Канаду, та дати час системі наздоганяти кількість людей. Побудувати інфраструктуру, створити робочі місця, житло.
-
І зараз це трохи оверкіл - наймати компанію яка тіпа щось пошукає в твоїй країні походження про тебе. Ну тобто це вже трохи порушує особисті кордони. Хочете довідку про не судимість ок. Хочете реферкнс - от лінкедін контакт. Але бекграунд коли якась 3 компанія сама починає збирати на тебе якусь інфу,
-
Навіщо порівнювати позитивні міфи про нас та негативні міфи ворогів?
-
це не спосіб відсіювання зазвичай, не для купи резюме
-
так це зазвичай кондішіонал офер іде
-
Ну це страховка від неадеквату - думаю оця мільйонна імміграція створила багато проблем в плані що треба якось розуміти кого береш. Тому ще резюме повна фігня часто. Індуси в цьому профі. Але коли на вакансію прилітає 100 резюме за годину - шукаєш як відсіяти людей.
-
Рідна?
-
ні не вирішую, але це накладає певні правила на нашу взаємодію
-
Якщо русня називає - то так
-
ти прив"язуєш його зв"язком до себе