(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рідна?
-
ні не вирішую, але це накладає певні правила на нашу взаємодію
-
Якщо русня називає - то так
-
ти прив"язуєш його зв"язком до себе
-
І шо?) компаніі то не похуй?
-
Я ж не сперечаюсь з цим ;) просто не було ніякого конкурсу про милозвучність мов 😃
-
Мені мій тімлід казав що він трохи порісерчив що можна казати коли телефонують інші компаніі і запитують про тебе І сказав що там дуже лімітовані відповіді, і нічого погано неможна казати про минулого сотрудника Наскільки це все правда я хз
-
вони конкретно позіхають на нашу державність
-
на що ми при цьому позіхаєм віруючи у цей "міф"?
-
Я розумію людей які вважають що іх країна/раса/колір найращі, найрозумніші, найсильніші і так далі Але я не розумію, і трохи крінжую з людей, які вважають що ІНШІ націі/країни/кольори так само вважають що ми найкращі. Як на мене, це якісь делюзіі вже. Я бачив приклад як люди вірили і переконували інших що проблеми з іміграцією в альберту це через індусів, і от зараз для українців зроблять все просто а індусів відсіють (спойлер, не зробили 😨) Зараз схожі думки бачу про ю4ю ( на цій же програмі ще гаітяни, і українці пишуть що то проблеми через чернокожих, і зараз вони там все порішають, і їх відсіють а українцям зелене світло, як там буде побачимо) І власне с чого дискусія сьогодні почалася, що вчора хтось думав що українці не влаштовують терактів в рашкі бо ми дуже культурна нація. Блять, ну я хз, можна знову дивуватися 😨😨😨😨😱😱😱
-
А логіка є. Вони під "братерсвом" розуміють українців як росіян які щось собі вигадали. Про самостійніть і окрему націю тут не йдеться
-
Немецкий же