(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на що ми при цьому позіхаєм віруючи у цей "міф"?
-
Я розумію людей які вважають що іх країна/раса/колір найращі, найрозумніші, найсильніші і так далі Але я не розумію, і трохи крінжую з людей, які вважають що ІНШІ націі/країни/кольори так само вважають що ми найкращі. Як на мене, це якісь делюзіі вже. Я бачив приклад як люди вірили і переконували інших що проблеми з іміграцією в альберту це через індусів, і от зараз для українців зроблять все просто а індусів відсіють (спойлер, не зробили 😨) Зараз схожі думки бачу про ю4ю ( на цій же програмі ще гаітяни, і українці пишуть що то проблеми через чернокожих, і зараз вони там все порішають, і їх відсіють а українцям зелене світло, як там буде побачимо) І власне с чого дискусія сьогодні почалася, що вчора хтось думав що українці не влаштовують терактів в рашкі бо ми дуже культурна нація. Блять, ну я хз, можна знову дивуватися 😨😨😨😨😱😱😱
-
А логіка є. Вони під "братерсвом" розуміють українців як росіян які щось собі вигадали. Про самостійніть і окрему націю тут не йдеться
-
Немецкий же
-
ти питаєш за кровних родичів і приводиш приклад сусіда мексиканця, це так не працює. русня конкретно називає нас братніми народами а одже ми маємо бути з ними разом як і рб, тим паче в них "роль" старшого брата який має вирішувати за молодшого. повертаючись до минулої тези, наш "міф" не є чимось поганими і не накладає ніяки констрейнти на будь кого з ким ми взаємодіємо. Так само як італійці вважають що сама трушна піца у них, чи найкраще пиво у німців.
-
До того що кожна культура думає що вона - це найкраща культура
-
І в ту ж копілку такі фрази/ідеі як В країні Х найкрасивіші дівчата В країні Х найкраща мова В країні Х найкрасивіща природа Під ікс підставте україну. Але проблема всих цих фраз у тому, що в кожній іншій країні існую точно такаж думка. І ці фрази субективні, іх неможливо ніяк обективно перевірити. Хто може вирішувати що взагалі таке «краса мови»? Те що там якісь журі по якимось там критеріям сказали щось століття назад, ну народ, ви рілі це вважаєте хоч крапельку обективно?
-
я абсолютно не зрозумів останній абзац точніше до чого він
-
саме так братній це дружній\родичі. Ну і дійсно хто би що не говорив у східних регіонах багато у кого були\є родичі в раісі.
-
то що міняється?
-
а як тільки українці в канаді починають в це вірити то?
-
Але коли українці очікують що канадці в це вірять - це делюзіі
-
Він не шкодить поки українці в україні в це вірять
-
Хз як там жюрі, але в мене була ситуація після котрої я почав розмовляти українською. Ходили по магазину з дружиною і спілкувались російською, підійшла стара канадоска та спитала якою мовою ми спілкуємося бо дуже гарно звучить. Я відповів що українською, а сам хотів під землю провалитися.
-
і країнам балтії