(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як це по англійскі буде ?
-
Ну а як ще реагувати коли люди думають що канадці думають що українська найсоловініша?$
-
а зімбабве думає що іх мова врумврумна
-
Блять що таке соловїна 😨
-
Venture Capital & Private Equity Industry Night Mingle with industry leaders in the Venture Capital & Private Equity world, network, and learn about the latest trends and opportunities! By UAlberta Venture Capital & Private Equity Club Date and time Thu, Nov 21, 2024 6:00 PM - 10:00 PM MST Location CRAFT Beer Market Edmonton 10013 101A Avenue Edmonton, AB T5J 0C3 Welcome to the 3rd annual Venture Capital & Private Equity Industry Night! Join us on Thursday, November 21, 2024 at 6:00pm at CRAFT Beer Market Edmonton for an evening of networking and learning in the world of VC and PE. Connect with industry professionals and entrepreneurs while enjoying great food and drinks. Don't miss out on this opportunity to expand your network and gain insights into the exciting world of venture capital and private equity. See you there! Dress Code: Business Professional Attire www.eventbrite.ca/e/venture-capital-private-equity-industry-night-tickets-1058740564529
-
Це велика різниця
-
Ми не кажемо найкраща, ми кажемо мелодійна і солов'їна
-
Ще раз, гайз. Країна Х вважає що в них метрика У найкраща - я розумію цю думку Країна Х вважає що ІНШІ країни вважають що метрика У найкраща в Х - я крінжую
-
Та чел накинул в очередной раз вы ему что-то доказываете 😄💪
-
Ти шось забагато крінжуєш) Нічого поганого в тому, що українці вважають свою мову наймелодійнішою (коли вона і справді дуже мелодійна), та поширюють міф про те, шо сто років тому був якийсь конкурс - особисто я не бачу. До того ж, мелодійність мови, на відміну від "краси" - це вимірювана річ. Тобі влаштувати лінгвістичну лекцію, чому саме українська мова мелодійна?)
-
А потім самі ж кажем що Українська мова найкраща бо в минулому століті в парижі так хтось сказав (і он людина вище писала що це взагалі вигадали)
-
Набір метрик лінгвістичних Зміна форм слів та звуків на користь мелодійності Більшість м'яких звуків і небагато твердих % голосних Ритмічність у чередуванні приголосних Комбінації та чередування м' яких та твердих голосних Інтонаційні паттерни Повноголосся vs неповноголосся Це тільки частина вимірюваних факторів