(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Над Молдовою ракета хм цікаво це відповідь на дозвіл бити в глибину по рф
-
🤯☝️Попередньо — на відео проліт російських ракет сьогодні над Молдовою 📲 Надіслати фото/відео 💻 Сайт 🕊 Instagram 📹 YouTube
-
План посилення України – це План перемоги, який я представив партнерам. Одним із головних пунктів є далекобійність для нашої армії. Сьогодні багато в медіа говорять про те, що ми отримали дозвіл на відповідні дії. Але ударів завдають не словами. Такі речі не анонсують. Ракети самі за себе скажуть. Обов’язково. Слава Україні!
-
Важливо розуміти траекторію і напрямок польоту цих ракет. Якщо вони там розвернулися це одне, якщо на південний або північний захід летять то зовсім інше.
-
В ДП Документ в Мілані тільки що сказали, що документ в Резерв+ повинен бути оновлений прям сьогодні. Не дивлячись на те, що у цього документа строк придатності (як вказано на ньому) - рік, і я оновив його 3 дні тому. Просто щоб для когось така вимога не виявилась сюрпризом.
-
Я раніше теж думав, що лохторат наганяють. Проте, складається враження, що політичний клас просто зараз переповнений ідіотами та лунатиками відірваними від реальності повністю
-
Купу грошей кому саме? Більшості не вистачає грошей на їжу, не то що прогодувати канадосів своїми грошима More than half (56 per cent) of students going to food banks are international students, the report found, and nearly all of them (93 per cent) are new clients. www.cbc.ca/news/canada/toronto/food-bank-toronto-record-1.7380521
-
Так, власники тих "індолавок" з їх потужним вкладом в економіку, плюс лендлорди. 90+% країни в мінусі