(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Геніально! ти пишеш як один з коментаторів. До чого тут купити і отримати додатковий бонус безкоштовно? Так можна сказати, що якщо у тебе є гроші, то навіщо тобі отримувати відсотки на сейвінгу, хай так просто лежать, у тебе ж і так є гроші 😄 А друга половина там взагалі не може повірити, що цілий айфон можуть давати безкоштовно або що у людей може бути більше 100к 🙊 І це Канада...
-
так, просто не сприймаю всерйоз ці нахрюки про армію, на відміну від деяких
-
Завжди можна продати техніку і отримати її бонусом завжди валідніше, ніж не отримати. Це бонус. Тобто додаткові блага безкоштовно при виконанні умов. Як реферальний код або інші заохочення. Може чув, що люди юзають кредитки заради кешбеку? Деякі навіть аренду платять через Чексі, щоб зекономити пару сотень на рік. І там дій потрібно більше зробити ніж тут
-
-
Про такий випадок є відомий роман в літературі, називається Сестра Керрі. Спойлер: чувак в ітозі пошкодував :)
-
Може хтось і поведеться, і пролізе кордон. Як на мене, то це всеодно буде як капля в морі в порівнянні з тими, які цілком легально заїхали "навчатися" сюди)
-
Для існуючих клієнтів також. Не тільки кеш, можна перенести до них свій тфса або інший рахунок. В будь-якому випадку це приблизно +1% річних, що в умовах 3-5% річних на хіса дуже непогано. Було б краще кеш, звісно, але яблука це досить легко конвертований товар. Девайси актуальні, можна собі залишити, можна продати або подарувати 🤷♂ Мій основний поінт був в тому, як люди сприймали цю акцію, зовсім не так як я і мені це здалося дико бачити у розвинутій і "багатій" країні