(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми вже той сніг подумки розчистили 5 разів а його все немає
-
А де сніг я не розумію? Вінніпег снігу ще нема як то дивно
-
За три місяці роботи проєкту «Хочу к своим» 272 засуджених колаборантів та зрадників виявили бажання виїхати до Росії за умови повернення українців з російського полону Російська влада поінформована про бажання зрадників виїхати до РФ, але Москва відмовляється повертати своїх колишніх агентів. #Україна #Росія Підписатись на Мілітарний
-
Організація із заборони хімічної зброї вперше виявила заборонений газ CS у зразках снарядів і ґрунту із зони бойових дій, які надала Україна. Його наявність заборонена конвенцією про використання хімічної зброї. Це перший випадок, коли в організації підтвердили використання газу, призначеного для масового ураження, в регіонах, де ведуться бойові дії в Україні ℹ️ підписатися
-
«Інтернет терор» європейського масштабу: сьогодні пошкодили два підводних кабелі країн ЄС А саме, у першому випадку було розірвано підводний кабель C-Lion1, що проходить від Сантахаміна (Фінляндія) до Ростока (Німеччина). Його довжина становить близько 1200 кілометрів. Другий випадок пошкодження кабелю звʼязку було між Литвою і Швецією. Через це компанія Telia, яка передає інтернет-зʼєднання до Литви через три кабелі, втратила третину пропускної здатності інтернету. Зокрема, The Gurdian передає, що руснявий розвідувальний корабель «Янтарь» був помічений, коли керував безпілотниками в районі, де є підводна енергетична та інтернет-інфраструктура. 🇺🇦Реальна Війна
-
Что теперь будет, ууууууу
-
Я даже обувь не заказываю зимнюю, Трюдо где снег?!
-
Так треба ж розслідування
-
Недавно був на одному курсі для treasuries позиції в неприбутковій організації з канадацями. Дуже довго обговорювали скіки має бути підписів на чеку і в організації і де дешевше обслуговувати чекові книжки. Я запитався чи можна повністю використовувати якісь neoбанки, або відмовитись від чеків взагалі - це варто було бачити - я зламав їм мозок