(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Продовження WP
-
Я подумав подумав, подивився ще раз на tensor g4, і думаю шо замовлю собі китайця скоріш за все - дочекаюсь oppo find x8 ultra
-
ні, не вважаю. Це очевидно, що під андроїд потенційно більше вірусів буде, так само як під Вінду вс Мак. Але вони в абсолютній більшості випадків не мають ніякого суттєвого значення ні для кого. Звісно, якщо ти скачаєш і встановиш лівий апк файл з якоїсь помийки або відкриєш на компі пдф.зіп файл у листі від податкової, то можна потрапити в халепу. Тому я і спитав про твій "вірус". Але ти почав писати про інвайти в гугл календар, тому я зрозумів, що ти космонавт і краще на тебе не витрачати час 🤷♂️
-
андроїд дійсно більш вразливий, але якщо встановлювати лише перевірені застосунки, то ніяких проблем не буде. більша вразливість повʼязана з більшою дозволеністю дій для користувача. звичайно, якщо на айфоні не можна встановити застосунок не з апстору, не можна рут права нормально встановити і тд, то він буде більш безпечним
-
Та я хз нафіга тих всіх прав на андроїді - певно старію. Імо Епл все таки має кращу кросс девайс функціональність, так як робочий і особистий лептоп макбуки - то думаю мувнутись все-таки на айфон в майбутньому. Трохи все ще тягне на самс останній але за рік -2 пройде 😁. Єдине що підозрюю епл введе якусь місячну підписку 9.99 рано чи пізно 😁