(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
это роль андроид фона
-
так для покатушек есть старый андроид который не жалко с разбитыми камерами и коцнутым дисплеем 🗿️️
-
можна рутнути айфон і хоч ssh робити
-
Стандартна проблема мотоциклістів з айфоном - поставив його в тримачку для навіка і все, після першої поїздки айфон їде на сервіс міняти камеру.
-
Ізіч, через сайдстор
-
Я взагалі мовчу за водозахищеність і стійкість до ударів
-
Власники айфонів, а ну давайте розкажіть як можна на айфон кастомну аппку закинути? Або як можна файли зберігати в файлову систему? Або як можна локацію підмінити? І т.д. і т.п. Список можна безкінечно продовжувати. Якщо телефон чисто щоб фотки робити і в чатику сидіти - ну ок. А якщо юзати його на повно то це безпонтова фігня.
-
#sorrynotsorry
-
сорян якщо там видно мої причандали
-
тобто таки немає?
-
Я не езжу офроад. Это чат IT. Профессиональное по это чуть другое в моем понимании
-
професіональної програми для роботи з картами, маршрутами і для офлайн навігації
-
Значить немає?
-
компас пойдет?
-
ПО проффесиональное => офроуд навик 😄
-
Ти ж питаєш в чат гпт які бест на обох платформах - лол
-
Всі ці програми зі списку це дитячі забавки. Там і близько немає аппки із таким функціоналом як наприклад в Locus
-
Може тобі ще стайлус принести
-
arstechnica.com/gadgets/2024/11/big-beige-80s-pc-case-started-out-as-a-joke-but-its-becoming-real-in-japan/
-
А теперь давай рисовалку на андроиде, чтоб графику для игр рисовать или скетчи хотя бы
23 Jan 2023, 01:02
592027/644625
13 minutes ago