(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А теперь давай рисовалку на андроиде, чтоб графику для игр рисовать или скетчи хотя бы
-
пишут все есть вібирай андроид если надо противоударность, в остальном функционал одинаков пишет чатжпт
-
Мені на роботі видали ноут 1.5 Гх проц, який сраний делл. Я вже пів року нию дайте другий :(
-
Відкрив ide + підняв пару контейнерів і він сдох?
-
Катран, ти шо твориш, другий раз за два дні пишеш щось, з чим я згоден
-
Відкрив 15 закладок джири в хромі - і коли переключився на якусь яку не відкривав 2 години - чекай 10 секунд поки воно отдуплиться
-
Локус робить айос апп до речі) якась там бета locus lite яка може років через 5 буде наполовину така ж функціональна
-
Цей той, теж в махач хочу! айфон == гівно пз, гарні залізяки андроїд == норм залізяки, пз так собі, але дає більше волі, що хоч то і робиш. Хочеш файли качай, хочеш кастомні апкашки заливай. Це з боку звичайного юзера. А з професійної точки погляду - айфон легше тестувати, менше варіацій заліза і пз, але тільки через тестфлайт. Емуляція GPS забий, весь час щось глючить. Зняти логи або запустити автомейт - забий, треба мати мак щоб підключитись в дев моді. Андроїд - що хоч то і робиш, логкат хоч з кавоварки запускай, дев мод з коробки, апки заливай любим доступним шляхом, все буде працювати. Але настільки велика варіація версій пз та девайсів, забий :)) Я принципово користуюсь андроїдом, але в мене були айфони. Але вони мене бісять своїми обмеженнями! Останній раз дружині в дорогу копіював серіал на планшет, так то можна вмерти, якщо з вінди то намагатись робити.
-
Мені на роботі видали ленову за 3500 кад в якій якогось біса ще й workstation grade rtx gpu, дуже важливо для кодингу Скоро 3 роки, політ нормальний, 29 контейнерів піднято завжди, 3-5 вікон іде і все таке інше
-
Багата робота:) або не жадібні :)
-
В пошуках поради від експертів як початківець) закінчив курс фронта(ts,react) попрактикувався з проєктами під менторством більше року, зробив портф, лінкед і т.д. Цілком розумію про 300+ вакансій на позицію і т.д. і що шанси обʼєктивно малі. Після 3 місяців подач на все що є і в Канаді і в EU не отримав жодного наступного етапу хоч для якоїсь конкуренції і це засмучує) Підскажіть чи розкажіть про свій досвід і чи не бʼюсь в стіну дарма і як ви оцінюєте європейський ринок для джуна який хоче починати карʼєру в порівняно з місцевим. Скидую портф не для критики а для вашої думки що невже для такого початку немає вакансій навіть на самому існуючому мінімумі зп? Дякую) lumei-portfolio.netlify.app/