(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Локус робить айос апп до речі) якась там бета locus lite яка може років через 5 буде наполовину така ж функціональна
-
Цей той, теж в махач хочу! айфон == гівно пз, гарні залізяки андроїд == норм залізяки, пз так собі, але дає більше волі, що хоч то і робиш. Хочеш файли качай, хочеш кастомні апкашки заливай. Це з боку звичайного юзера. А з професійної точки погляду - айфон легше тестувати, менше варіацій заліза і пз, але тільки через тестфлайт. Емуляція GPS забий, весь час щось глючить. Зняти логи або запустити автомейт - забий, треба мати мак щоб підключитись в дев моді. Андроїд - що хоч то і робиш, логкат хоч з кавоварки запускай, дев мод з коробки, апки заливай любим доступним шляхом, все буде працювати. Але настільки велика варіація версій пз та девайсів, забий :)) Я принципово користуюсь андроїдом, але в мене були айфони. Але вони мене бісять своїми обмеженнями! Останній раз дружині в дорогу копіював серіал на планшет, так то можна вмерти, якщо з вінди то намагатись робити.
-
Мені на роботі видали ленову за 3500 кад в якій якогось біса ще й workstation grade rtx gpu, дуже важливо для кодингу Скоро 3 роки, політ нормальний, 29 контейнерів піднято завжди, 3-5 вікон іде і все таке інше
-
Багата робота:) або не жадібні :)
-
В пошуках поради від експертів як початківець) закінчив курс фронта(ts,react) попрактикувався з проєктами під менторством більше року, зробив портф, лінкед і т.д. Цілком розумію про 300+ вакансій на позицію і т.д. і що шанси обʼєктивно малі. Після 3 місяців подач на все що є і в Канаді і в EU не отримав жодного наступного етапу хоч для якоїсь конкуренції і це засмучує) Підскажіть чи розкажіть про свій досвід і чи не бʼюсь в стіну дарма і як ви оцінюєте європейський ринок для джуна який хоче починати карʼєру в порівняно з місцевим. Скидую портф не для критики а для вашої думки що невже для такого початку немає вакансій навіть на самому існуючому мінімумі зп? Дякую) lumei-portfolio.netlify.app/
-
Був у схожі ситуації тільки на backend, подавався півроку по всій Європі з нульовим результатом. Потім отримав одразу 2 офери за тиждень і ще двом компаніям, в яких був в на першому - другому етапі, відмовив. Але це не означає, що я за цей час шось критичне вивчив. Ні, просто помінявся ринок. На мою думку, для джуна без досвіду, не варто плисти проти течії, треба відпустити і займатись чимось іншим. А як тільки зміниться ринок і якщо на той час ще буде бажання - подаватись.
-
Різдво наближається. Якщо у когось Кока-Кола асоціюється з цим святом, можна підняти настрій не виходячи з машини - подивитися у вікно на цю локацію в Coquitlam. www.google.com/maps/@49.226861,-122.8201993,3a,70.8y,188.59h,87.49t/data=!3m8!1e1!3m6!1sFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q!2e0!5s20211201T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D2.5060943158236597%26panoid%3DFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q%26yaw%3D188.5900091656085!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTExMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
-
Взяв андроід, юсб кабель і нічо не треба більше 😏
-
Аіртег це супер я на своїх дітей повісив ці теги і слідкую чи до школи норм добралися чи де вони, чи вже їдуть додому, а часом на шкільній екскурсії десь загубляться в мене буде як знайти
-
Дочку скулбас завіз не в ту школу бо не в той скулбас сіла, школа франкомовна але вона по англійські сказала що щось тут не так мені треба в іншу школу та дорослі розібрались куди їй треба але був ще й аиртег з собою як резервна можливість знайтись
-
Син був на Тері Фокс ранін трохи з маршруту збився вже хотів в a&w просити помогти додзвонитись у школу а потім зорієнтувався на місцевості але якщо не вийшло б то хоч по тегу я б знайшов
-
Якщо треба гнучкість і щось таке кастомне то купується raspberry Pi або orange якось там
-
А андроїд гівно бо це іграшка а не смартфон
-
HTC desire one, meizu, якийсь новіший знов meizu
-
До того ж поки в мене був iPhone 7 де все щ коробки то дружина встигла купувати андроид 3 рази
-
А смартфон купується iPhone і отримується все з коробки без втрати часу на різне колупання бо час це гроші
-
Я зразу з iPhone 7 переїхав на iPhone 13