(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені на роботі видали ленову за 3500 кад в якій якогось біса ще й workstation grade rtx gpu, дуже важливо для кодингу Скоро 3 роки, політ нормальний, 29 контейнерів піднято завжди, 3-5 вікон іде і все таке інше
-
Багата робота:) або не жадібні :)
-
В пошуках поради від експертів як початківець) закінчив курс фронта(ts,react) попрактикувався з проєктами під менторством більше року, зробив портф, лінкед і т.д. Цілком розумію про 300+ вакансій на позицію і т.д. і що шанси обʼєктивно малі. Після 3 місяців подач на все що є і в Канаді і в EU не отримав жодного наступного етапу хоч для якоїсь конкуренції і це засмучує) Підскажіть чи розкажіть про свій досвід і чи не бʼюсь в стіну дарма і як ви оцінюєте європейський ринок для джуна який хоче починати карʼєру в порівняно з місцевим. Скидую портф не для критики а для вашої думки що невже для такого початку немає вакансій навіть на самому існуючому мінімумі зп? Дякую) lumei-portfolio.netlify.app/
-
Був у схожі ситуації тільки на backend, подавався півроку по всій Європі з нульовим результатом. Потім отримав одразу 2 офери за тиждень і ще двом компаніям, в яких був в на першому - другому етапі, відмовив. Але це не означає, що я за цей час шось критичне вивчив. Ні, просто помінявся ринок. На мою думку, для джуна без досвіду, не варто плисти проти течії, треба відпустити і займатись чимось іншим. А як тільки зміниться ринок і якщо на той час ще буде бажання - подаватись.
-
Різдво наближається. Якщо у когось Кока-Кола асоціюється з цим святом, можна підняти настрій не виходячи з машини - подивитися у вікно на цю локацію в Coquitlam. www.google.com/maps/@49.226861,-122.8201993,3a,70.8y,188.59h,87.49t/data=!3m8!1e1!3m6!1sFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q!2e0!5s20211201T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D2.5060943158236597%26panoid%3DFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q%26yaw%3D188.5900091656085!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTExMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
-
Взяв андроід, юсб кабель і нічо не треба більше 😏
-
Аіртег це супер я на своїх дітей повісив ці теги і слідкую чи до школи норм добралися чи де вони, чи вже їдуть додому, а часом на шкільній екскурсії десь загубляться в мене буде як знайти
-
Дочку скулбас завіз не в ту школу бо не в той скулбас сіла, школа франкомовна але вона по англійські сказала що щось тут не так мені треба в іншу школу та дорослі розібрались куди їй треба але був ще й аиртег з собою як резервна можливість знайтись
-
Син був на Тері Фокс ранін трохи з маршруту збився вже хотів в a&w просити помогти додзвонитись у школу а потім зорієнтувався на місцевості але якщо не вийшло б то хоч по тегу я б знайшов
-
Якщо треба гнучкість і щось таке кастомне то купується raspberry Pi або orange якось там
-
А андроїд гівно бо це іграшка а не смартфон
-
HTC desire one, meizu, якийсь новіший знов meizu
-
До того ж поки в мене був iPhone 7 де все щ коробки то дружина встигла купувати андроид 3 рази
-
А смартфон купується iPhone і отримується все з коробки без втрати часу на різне колупання бо час це гроші
-
Я зразу з iPhone 7 переїхав на iPhone 13
-
Всі вже здохли і вона нарешті взяла iPhone 13
-
Навіщо перетворювати свій смартфон в ворстанцію? Люди в більшості випадків користуються телефоном а не піднімають докери на ньом або підміняють GPS сигнали. Такі юзкейси ну дуууже рідкі (хз як часто ви їм користуєтесь). Зазвичай це як раз мультимедіа, інтернет, пограть… Ось оця відкритість до системи котра вам так подобається і робить андроїд більш вразливим до різного роду атак. Це теж саме що сидіти під рутом або адмін правами звичайному користувачу на компі і казати що я то помилок не нароблю, я ж знаю що і куди я нажимаю і ліві посилання не відкриваю бо я ж не дурак. Зато під рутом і дійсно більше влади :)