(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Різдво наближається. Якщо у когось Кока-Кола асоціюється з цим святом, можна підняти настрій не виходячи з машини - подивитися у вікно на цю локацію в Coquitlam. www.google.com/maps/@49.226861,-122.8201993,3a,70.8y,188.59h,87.49t/data=!3m8!1e1!3m6!1sFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q!2e0!5s20211201T000000!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D2.5060943158236597%26panoid%3DFPCQayjtyfOxNxsh2GZH_Q%26yaw%3D188.5900091656085!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTExMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
-
Взяв андроід, юсб кабель і нічо не треба більше 😏
-
Аіртег це супер я на своїх дітей повісив ці теги і слідкую чи до школи норм добралися чи де вони, чи вже їдуть додому, а часом на шкільній екскурсії десь загубляться в мене буде як знайти
-
Дочку скулбас завіз не в ту школу бо не в той скулбас сіла, школа франкомовна але вона по англійські сказала що щось тут не так мені треба в іншу школу та дорослі розібрались куди їй треба але був ще й аиртег з собою як резервна можливість знайтись
-
Син був на Тері Фокс ранін трохи з маршруту збився вже хотів в a&w просити помогти додзвонитись у школу а потім зорієнтувався на місцевості але якщо не вийшло б то хоч по тегу я б знайшов
-
Якщо треба гнучкість і щось таке кастомне то купується raspberry Pi або orange якось там
-
А андроїд гівно бо це іграшка а не смартфон
-
HTC desire one, meizu, якийсь новіший знов meizu
-
До того ж поки в мене був iPhone 7 де все щ коробки то дружина встигла купувати андроид 3 рази
-
А смартфон купується iPhone і отримується все з коробки без втрати часу на різне колупання бо час це гроші
-
Я зразу з iPhone 7 переїхав на iPhone 13
-
Всі вже здохли і вона нарешті взяла iPhone 13
-
Навіщо перетворювати свій смартфон в ворстанцію? Люди в більшості випадків користуються телефоном а не піднімають докери на ньом або підміняють GPS сигнали. Такі юзкейси ну дуууже рідкі (хз як часто ви їм користуєтесь). Зазвичай це як раз мультимедіа, інтернет, пограть… Ось оця відкритість до системи котра вам так подобається і робить андроїд більш вразливим до різного роду атак. Це теж саме що сидіти під рутом або адмін правами звичайному користувачу на компі і казати що я то помилок не нароблю, я ж знаю що і куди я нажимаю і ліві посилання не відкриваю бо я ж не дурак. Зато під рутом і дійсно більше влади :)
-
1 iPhone за 700 баксів + raspberry pi3 за 100 з охладом корпусом та блоком живлення +sd card 800 in total
-
Мій raspberry Pi 3 ще живий це не точно немає часу гратися але думаю він працює ще
-
Я дешевше отримав більше, мій iPhone 7 після заміни акумулятора за 60 євро зараз дочка користується ним
-
В дружини 350*3 =1,050 1050 за 3 андроїда за цей же час ніяких грошей не заробила на цьому гралась в якісь ігри убогі на тих андроїдах тормозило в відео дзвінках по всяких what up і наробила більш менш нормально фото
-
На тому raspberry я хостив 5 автомейшн скриптів які заробили за рік на 12 айфонів