(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти сильно відстав від життя :) зараз андроїд дуже стабільний, вже версій так 2-3 точно, користуйся і не думай ні про вільне місце, ні про що. В мене Redmi 13 Pro+ куплений рік тому, працює як і працював :)
-
от вам нефіг робити, все ж давно ясно: Android - похмуре гімно, Apple - гімно, але якісне та гарно пахне
-
Тільки андроїда через рік вже здох в нічого не тягне навіть базове а нове через 3 роки теж не потягне морально
-
Так то геймдев, то не серйозно.
-
Крім як на windows нормально нема нічого щоб працювало
-
Зочєм?:)))
-
А ти зроби щось на unity на лінуксах
-
Майкрософт теж гівно, але до нього вже звикли :)))
-
Це поки не по Майкрософт скуп і не 45 хвилин у спекотний день влітку
-
Так цей .. з нього дзвонити можна :))
-
От треба і все гроші даю за це роби
-
Ну як от у замовника є гівно на unity яке приносе йому бабло вже 10 років він каже зроби мені оте і оце і щоб це гівно зроблене на unity 2017 працювали на Unity 2023 бо ми хочемо новий URP rendering юзати і вообще все по новіше мати можливість використовувати в проекті
-
Тому важливо єкосистема яка вона на ту платформу у єпла вона є і якісна
-
В Unity store можна щось взяти для окремої фічі щоб дешево швидко і цукерочка вийшло зробити але воно лише вінду підтримує бо разраби які то робили клали на інші платформи ще супортити
-
А воно на вінду хоч якось можна довести щоб компіляція пройшла а в інших os взагалі тьма
-
Але я не граюся в тіктоки весь день
-
36 годин тримає
-
Хз я дзвоню тільки
-
Питання до "онтаріорійців" (Канада ж це про нетворкінг:) ) - а може у когось тут є контакти кого-небудь з Ukrainian Credit Union? Бо виявилось, що в них вендор mobile app такий же самий, як і у нашого BСшного Vancity (те ще жахиття) і є до них цікава пропозиція )
-
Тобто треба не маючи вакансії дорости по досвіду хочаб до мідла