(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А воно на вінду хоч якось можна довести щоб компіляція пройшла а в інших os взагалі тьма
-
Але я не граюся в тіктоки весь день
-
36 годин тримає
-
Хз я дзвоню тільки
-
Питання до "онтаріорійців" (Канада ж це про нетворкінг:) ) - а може у когось тут є контакти кого-небудь з Ukrainian Credit Union? Бо виявилось, що в них вендор mobile app такий же самий, як і у нашого BСшного Vancity (те ще жахиття) і є до них цікава пропозиція )
-
Тобто треба не маючи вакансії дорости по досвіду хочаб до мідла
-
Роби свій проект бо джуни можливо не знадобляться ще років 5
-
або завжди можна намалювати собі рік досвіду в резюме
-
Надувные гуси гиганты из биолаборатории
-
Дирижабль тре а не оце все
-
це що за видумки?
-
Не можна він же не працював ніде нічого над реальним проектом. Рік не поможе дехто вигадує собі 5 років досвіду неіснуючого але ж треба показати що щось вмієш і щоб показати більше чим джун треба бути не джуном
-
Відсіюють всіх хто не приніс листа від попереднього менеджера де написано що ти там працював 2 роки на тому чеку що вони шукають
-
В нього проблема що зараз ринок такий. Ніхто не дивиться на студентів випускників універу по IT бо достатньо кандидатів з комерційним досвідом і пруфами цього досвіду
-
Ну по перше я не пропоную на мідла застрибнути а лише домалювати 1 рік комерційного досвіду щоб бути стронг джун. По друге у нього є ментор з яким вони можуть придумати собі легенду. Я щиро впевнений що рік комерційного даст сильний буст в порівнянні з його відсутністю. Ну а харди є харди вони в нього такі які вони є. В нього проблема потрапити на співбесіду а не пройти її.
-
Зараз чат жпт може зробити на 20 фреймворках різних краще за Джуна. От в цьому і причина чого не беруть треба підтягнути скіли до мідла але для цього треба робота, робота для досвіду на яку легко потрапити без конкуренції це зробити щось своє
-
Ну по перше не завжди питають пруфи того досвіда. Я про харди не кажу бо я не знаю наскільки вони в нього сильні.
-
В нього 0 років які можна підтвердити і скіли один фреймворк і той реакт.
-
Тобто прилітає пачка з 1000 резюме