Вітаю
Проскролив цю гілку і почав цитати повідомлення десь від Вересня 2024.
Чесно, був здивований за всі історії людей, які довго шукали роботу і повинні були йти прцювати не по профілю, особливо кейс з секондхендом, фудбанки і все інші. Я розумію, що в людей лише WP і треба PR отримувати, але на мою думку це дуже сильний downgrade в якості життя. Так, хтось вже має норм роботу і ПР і їм норм, але чи було воно того варте?
Власне і хотів би у вас спитати чи не шкодуєте ви за те, що приїхали в Канаду? Що взялись за цю ризиковану зміну, адже якщо зараз і є робота, то це не означає, що вона буде і далі, тобто гарантій жодних нема, що на наступному раунді лефофів когось не зачепить.
Я розумію, що це тяжке питання і хтось може навіть собі чесно не відповісти на питання - чи це варто було того?
Питаю, бо сам зараз стою перед вибором летіти з Польщі в Канаду чи ні.
Я AQA, дружина ПМ, є син. Наші роботодавці Ок з нашим релокейтом до Канади, будемо як self-employed.
В Польщі ще нічого немає, окрім отриманого сьогодні Песеля. Але знаю, що в Польщі буде високий рівень життя, краще з приватною медициною, дитина піде в приватну школу. Подорожі. Але жити буду в квартирі, що мабуть єдине, що не подобається, проте, з downpayment можна виплатити за 5 років.
В Канаді є ПР і розуміння, що на поточних роботодавців будем працювати 1-3 роки і треба буде переходити на роботу в офіс, що є мінусом. Проте, можна жити в будинку, який треба буде довго виплачувати.
Декілька днів тому я розпитував знайомих хто в Канаді і хто повернувся з Канади до Польщі. Але то була дуже не репрезентативна вибірка, бо усі працевлаштовані, у всіх вже налагоджене життя в локаціях і всі по свому хвалять та критикують протилежну країну. А у цьому чаті я побачив іншу сторону, як люди можуть жити, мабуть навіть виживати в Канаді, це при тому, що я на 100% впевнений, що до переїзду в Канаду у них було зовсім інше життя, був вищий рівень.
Тому хотів у вас запитати - чи не шкодуєте ви про переїзд до Канади, чи не мучили вас думки щодо повернення в Європу? Чи багато у вас кейсів від знайомих, які повернулись?
Дякую за увагу