(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
адаптація в новому мовному середовищі, тобто садки-школи
-
нові мови)
-
Мені інколи здається, що ми перебільшуємо страждання дітей)) ми всі маємо пройти через якісь челенджі психологічно, інакше ми не зможемо зростати. І нова мова серед діточок, з якими дуже хочеться потеревенити - це не тато з батогом тебе ганяє, це прекрасний челендж))
-
я прям бачу шо якшо ми переїдемо в якусь германію він прийде після першого дня і скаже - мама папа шо це херня?
-
мій не вчив наприклад, і тут пішов в кіндергарден в 4.5 якраз, перших місяців 3-4 видно було шо він страждає саме ізза мови, шо не може пояснити нічого, а поговорити то дуже любить
-
Менi подобаэться Лондон. Зi своiми плюсами i мiнусами як завжди, але дiйсно без авто нiяк. Ми живемо на пiвднi Лондона, а офiс на пiвночi. Автобуси тiльки з пересадками i 1+ години в одну сторону, на авто 20 хвилин. IT працi мало, я працюю у продуктовiй компанii Software Developer (back + front), а був ранiше Python backend developer. Дiйсно Carfax розтошовуэ вакансii, але мене не покликали жодного разу, хоча я iм приносив навiть розруковане резюме в офiс. Ще э http://www.digitalextremes.com/ але по моiм скiлам в них пока щи не бачив ваканciй. Якщо хочете жити в Лондонi, то як варiант Remote work. Але зараз тенденцiя працювати hybrid or in-person
-
ducks everywhere)