(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мій не вчив наприклад, і тут пішов в кіндергарден в 4.5 якраз, перших місяців 3-4 видно було шо він страждає саме ізза мови, шо не може пояснити нічого, а поговорити то дуже любить
-
Менi подобаэться Лондон. Зi своiми плюсами i мiнусами як завжди, але дiйсно без авто нiяк. Ми живемо на пiвднi Лондона, а офiс на пiвночi. Автобуси тiльки з пересадками i 1+ години в одну сторону, на авто 20 хвилин. IT працi мало, я працюю у продуктовiй компанii Software Developer (back + front), а був ранiше Python backend developer. Дiйсно Carfax розтошовуэ вакансii, але мене не покликали жодного разу, хоча я iм приносив навiть розруковане резюме в офiс. Ще э http://www.digitalextremes.com/ але по моiм скiлам в них пока щи не бачив ваканciй. Якщо хочете жити в Лондонi, то як варiант Remote work. Але зараз тенденцiя працювати hybrid or in-person
-
ducks everywhere)
-
так тут хоч інглішу ти можеш з ним вдома говорити і вчити, а в германії шо? сам ніхт ферштейн. отак весь перкрасний великий світ звужується до англомовних країн)
-
Mobile and nuclear-resistant? 🤔🤔
-
глобально згоден.
-
Я купив там ключ десь три тижні тому, чи може місяць тому. Ключ підв'язався до Майкрософт аккаунту без проблем чи ще щось :) купи там і не парься :)
-
Вони повинні витримувати 5-10 psi, високе гамма- та нейтронне випромінювання, плюс мати системи фільтрації для повітря після вибуху
-
Смажені москалі у банці під гамма соусом. Файно, де можна купити?