(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І де саме правильна піцца в Вані? :)
-
Це ще залежить від салону, я брав машину за 12, через рік здав за 10 в трейдін, але калькулятори рахували максимум 8.5
-
В Україні по проводах зазвичай 240 вольт до яких підєднують будинки
-
Не тільки в цьому різниця
-
Дякую, треба буде заїхати 🤌
-
Тут по іншому ніж в европі зроблено
-
дуже цікаво тобто виставив на продаж як приватний селер на умовний автотрейдер, і просто купили "з рук" на місці за кеш? а карфакс покупець просив? заздалегідь був зроблений? чи були accidents в карфаксі? цікаво просто на що звертають увагу )
-
Напишу свій досвід в BC. Брав 2012 Mitsubishi Outlander ES Premium Pkg у дилера за 11.8k на пробігу 135к. Через рік продавав з пробігом 139.5к. В трейд-ін дилер пропонував 5.5к, а якщо по страховій заміню лобовуху, бо там цяточка, то 6.5к. Розговорився з агентом зі страхової (ICBC Autoplan), він мені показав страхову вартість автівки з Canadian Black Book (аналог Kelly Blue Book) - вона складала 10.5к. Я виставив за 12, продав за 11.5 з першого ж перегляду. Сейфті в BC при перепродажу робити не потрібно. Податки сплачує покупець при переоформленні доків.
-
Тут більше, і для кожного будинку свій трансформатор (ота бочка)
-
цікаво а ти спеціально шукав саме у приватного селлера і саме із вже готовим сейфті? чи просто попалось під руку?
-
Може було і так, треба глянути в папери, пізніше напишу
-
Так. Дуже просто. Ми пішли в банк, вони виписали money draft. Далі в страхову, переоформили доки. Карфакс у мене був той, що від дилера, я його додавав до об'яви про продаж. Але вони через autotrader.ca запросили його самі по машині. Різниця була - у мене була відсутня остання ДТП, де тачці пом'яли трохи зад. Тобто, попередній власник скинув тачку в трейд-ін до того, як записи були в карфаксі. Не знаю, як вони це замутили. Можливо, сформували карфакс одразу до репорта, а потім репортили і перепродавали. Хз.