(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може було і так, треба глянути в папери, пізніше напишу
-
Так. Дуже просто. Ми пішли в банк, вони виписали money draft. Далі в страхову, переоформили доки. Карфакс у мене був той, що від дилера, я його додавав до об'яви про продаж. Але вони через autotrader.ca запросили його самі по машині. Різниця була - у мене була відсутня остання ДТП, де тачці пом'яли трохи зад. Тобто, попередній власник скинув тачку в трейд-ін до того, як записи були в карфаксі. Не знаю, як вони це замутили. Можливо, сформували карфакс одразу до репорта, а потім репортили і перепродавали. Хз.
-
а що купляв? і як потім з сейфті було? прийшлось щось доробляти? чи не дуже придирались?
-
дякую за досвід, дуже цікаво
-
так, не платиться податок платиться тільки із суми різниці вартості якщо брати нове авто але якщо трейдін пропонує х2 менше від того що можна на другорядному ринку продати.. то вай нот (якщо є час подовбатись із цим звісно)) іноді час дорожче )
-
Ну його для балів і роблять, а ще lmia-exempt WP роблять для балів. Я до того що якщо хочеш по EE пройти то як я бачу без lmia на owp дуля з маслом а не PR буде. З усіх знайомих що за 30 рочків, не одинокі вовки та без місцевого колежжу - всі робили LMIA. А якщо прибирають його то страждають не лише індуси а й усі мігранти. А ми, як би не хотілося чути, теж мігранти та у big scale не краще за всіх інших :)
-
О хороше питання. Значить ось шкала просраних грошей при покупці бай Катран: Лізинг -> Дилера в кредит з доп страховкою -> Дилер в кредит -> Дилера за кеш -> Маркетплейс -> Аукціон. Це щодо покупки. Щодо продажу то трейд ін це найгірший варіант при будьяких розкладах. Хороша машина продається за день по ринковій ціні. А погану дилер і так не візьме. Не розумію чому люди тягнуть їх до дилера.
-
смарт міні?)
-
а що за мінік?