(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
смарт міні?)
-
а що за мінік?
-
Хто про що, а Катран знову про мініки
-
-
Я от вже подумую над тим щоб подивитись що є на аукціонах Якщо воно run & drive, то взяти, віддати на СТО хай зроблять все що треба для сейфті (ходова, гальма, що там ще, якщо не згнило днище) і їздити собі на тому
-
А була би зброя - так все ок, просвітили стволами один перед одним і розійшлись :)))
-
Це тому що в тебе зброї нема
-
Більше 100 пострілів було, і жодного влучення. Так що все норм :)
-
Доречі цікаве про продаж. Я не розумію в чому прикол але досить часто я бачу мінікі які продають на копарті з просто ригнувшим мотором. І продає їх не страхова. Прикол в тому що такий мінік іде дешевше чим би він коштував на ринку. Тобто умовно ці люди можуть просто кинути оголошення в маркетплейс з поміткою механік спешила і ця тачка полетить за пару днів і вони отримають більше. Але так вони ідуть на аукціон і я забираю ці мініки за копійки
-
Так само, живемо в Торонто, наче все добре. Ну, тут стрілянина була на днях, але стрільці ні в кого не влучили, так що таке собі. Виглядає не сильно небезпечним
-
я так розумію той список в descending order від найгіршого варіанту то найліпшого? я от з приводу лізингу ще не сформував думку бо з однієї сторони.. це кожні умовні 3-4 роки нова тачка, і жодних витрат на ремонт окрім планового мейнтененсу і гуми а в тачці 10 річній як мотор стане, то мені страшно і дивитись на ціни але я поки ще рахую, я ще не визначився інше питання а чого той мотор встане, якщо я не буду купляти яку небудь фольгу з турбовим мотором з мопеда у якого ресурс 60к км
-
хоча нащо його витягувати.. 😄
-
а де ти то колупаєш якщо треба двигун витягувати? у дворі чи в гаражі? )