(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
короче знайшов свою нішу з мініками цікаво чи багато там машин на ходу, в яких мотор ще походить короче цікаво розібратись )
-
цікаво чи велика конкуренція на аукціонах уявляю що на популярні тачки типу там елантри, кемрі, короли, рав4, црв, акорди, і таке інше напевне звиздець
-
просто ставиш біди онлайн і там вже приїжджаєш потім і дивишся що купив? чи спочатку ганяєш на оффлайн аукціони і дивишся що там зливають і по місцю торгуєш і забираєш? чи конкретно фокусуєшся на мініках? ))
-
Мені за вік вже балів не насипали, робив провінцію, але не став ЛМІА робити заради балів. По факту ЛМІА це документ, який вказує на те, що серед канадців не було нормальної людини на вашу позицію, тому взяли вас. Якщо це не так, то це вже нецільове використання системи походу. Ну а ЛМІА за 15-20 тищ це вже було прямо бізнесом серед індусів. Та й не тільки, але їх і так дуже багато і ця тема у них була на потоці.
-
та можна ж так стукнути що вже не поїде нікуди ) хз, радіатор помʼяло, чи колесо зрушило, розвал збило сильно і т.д. хоча та, залежить все від ситуації
-
Ну а франсе вчити заради пр але говорити на англ це теж не цільове :)
-
Теж якщо з СЕС не вийде буду вчити французьку. Іноді бачу двомовні вакансії - англ та франц. Тож може буде плюсиком на цьому ринку праці
-
Honor Magic6 pro Oppo Find X8 pro Huawei Mate 60 pro+ Будуть "крутіші" у багатьох сенсах, тільки не за 15й, а за 16 pro max, а також дешевші, навіть тут 🤷♂
-
При всьому моєму хейті до епла, якщо є інші девайси та треба екосистема - айфон має сенс; також воно має сенс для тих, кому норм, шо не вони, а компанія виробник вирішує, як саме їм краще користуватись їх девайсом, що робиьт можна, а що - ні-ні Персонально для мене це не підходить, комусь іншому - підходить, але оце все "гімно ваш андроїд який і 2 роки не проживе" - це те саме як "гімно ваш пхп" І те, й те жило, живе і жити буде, домінуючи на ринку 🤷♂
-
А в хуавеях же ж нема плейсервісів гуглових? Як люди живуть з ними?
-
variety.com/2024/tv/news/mass-effect-tv-series-amazon-writer-marvel-1236203755/
-
А що мається на увазі під екосистемою?)
-
Та звісно ні, просто коли бачив як раніше працював пейрінг по блютусу девайсів а потім вдягнув ейрподси то здається шо це магія