(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
доречі, перемикається з компа на телефон без проблем)) Але звісно не тоді коли ти дістаєшь з кейсу навушники і втикаєшь у вухо, тре кнопку тицьнути
-
Порівнювати треба не з 4 андроідом а з 14м.
-
Look on that :)
-
Ну фоллаут то в них норм вийшов
-
Головне щоб не вийшло, що вчили-вчили мову 2 роки, а потiм бали для франкофонiв зросли, бо всi франкофонами стали, i взагалi, курс знову змiнився и франкофони бiльше не в приориретi 😁
-
ну доречі, Тім Кук коли презентував айфон у перший раз мав декілька девайсів щоб показувати різні фітчі, мапу чи дзвінки, тощо. Тому що воно глючило шо пісец)))
-
ну зараз норм, я 512 гб ще не забив)
-
Не було такого відчуття, але і сильного даунгрейду не було. Роботу знайшла за 6 тижнів на таку само позицію, як було в Україні. По рівню життя щось гірше, а щось стало краще. Дітям в Канаді однозначно краще, ніж було в Німеччині (були там поки чекали візу). Якщо у вас все добре в Польщі, і для вас перший пріоритет - це рівень життя, то не їдьте в Канаду. Я не за грошима сюди їхала, а за спокійним життям подалі від конченого сусіда.
-
Це норм, колись треба було память чистити постійно на ведроіді.
-
Ще ж будинок можна купити, але вже мабуть не в Ванкувері і Торонто. Дивлячись де
-
ну, на щастя тут тiльки 2 oфiцiйнi мови) не 4 як у Швейцарii))
-
Ну от я знайшла роботу норм, я наче не суперсеніор і не фулстек ще, не знаю. Може софт скіли ще важать
-
Там сієста, а тут просто всім на все пох, повільні (або північні) і депресивні 😁 Я от їду в Іспанію подихати ☺️
-
На трохи більше місяця, ремоут + вілпустка
-
Ти розглядаєш Іспанію для релокації ну або розглянула б її відкинувши інші фактори як зп? Бо я ні, тому так і написав, туристом гарно, але я б там не жив
-
Нанаймо без світла
-
Можливо в майбутньому так, якщо буде хороший ремоут. Поки тут близкість сша подобається (і можливість працювати там теоретично)
-
тролейбус в Канаді тільки в Ванкувері) це для TTC
-
Ну а що там не так? Я була лише як турист. В Канаді культури як би теж небагато
-
Але сама культура, спосіб життя іспанців як я розумію подобається? Мову я б ще вчив, іспанська популярна у світі. Так само і Італія для мене, прикольно, смачно, але для життя не бачу там
23 Jan 2023, 01:02
592673/636837
about a minute ago