(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо в майбутньому так, якщо буде хороший ремоут. Поки тут близкість сша подобається (і можливість працювати там теоретично)
-
тролейбус в Канаді тільки в Ванкувері) це для TTC
-
Ну а що там не так? Я була лише як турист. В Канаді культури як би теж небагато
-
Але сама культура, спосіб життя іспанців як я розумію подобається? Мову я б ще вчив, іспанська популярна у світі. Так само і Італія для мене, прикольно, смачно, але для життя не бачу там
-
Мова ще, лінь вчити нову, тут англ, легше. А так не знаю, мене навіть переїзд в Ван не дуже радує
-
Ну канадці теж мляві, це не енергійні амбітні американці
-
Для мене вони занадто мляві і на своїй хвилі. Вдень все закривається практично, я шось не готовий так жити. У Канаді я теж хз яка культура, але хоч робочий день зрозумілий.
-
Компанія де я працюю відкрила вакансію на бенд apply.workable.com/cmic/j/4B5BD05C1B/ . Стек не простий, але умови гарні. Власне стек: Oracle ADF BC REST та Jersey, ну і звісно Java та SQL/PLSQL. Хочте самі подавайтеся, хочте пишіть я закину вашу сіві в реферальну програму. Як краще, не пораджу, через мене ще ніхто не влаштувався. #вакансія
-
На Санторіні є туалет, якому 3 тисячоліття
-
Якщо хтось шукає подарунок на свята, от вам гарна ідея
-
www.wsj.com/world/middle-east/israel-finds-large-troves-of-russian-arms-in-hezbollahs-hands-eeed9445
-
Хто б міг подумати? Оце так несподіванка, навіть Ізраїльська розвідка не розвідала😁
-
www.irs.gov/individuals/international-taxpayers/figuring-the-foreign-earned-income-exclusion#:~:text=Limit%20on%20excludable%20amount&text=For%20tax%20year%202024%2C%20the,the%20foreign%20earned%20income%20exclusion. А якщо ще тут почитати, то вийде що крім подання податкової декларації, ніяких додаткових податків (у більшості випадків) платити не потрібно буде
-
Я думала аліекспресс це типу магазин все по три
-
Ні, це типу Амазон, тільки кращі ціни і пошук😁
-
Ничто так не объединяет вату и вышивату, как фиксация на половых органах.
-
У нас світло тільки що моргнуло… пролетів неабиякий вітер, хвилин 15-20, зараз тихо
-
Ні ну якщо там мотор в салон заліз то звісно що машина нікуди вже не поїде. Але радіатор? Колесо? Розвал? Да у мене майже всі такі машини і це ок все це фікситься
-
Як шукали? Або як складали резюме? Чи мали знайомих тут?
-
Я тот человек, что нашел тут работу за месяц. Муж тоже быстро нашел, оба AQA. Искали в начале этого года
23 Jan 2023, 01:02
592689/633107
2 minutes ago