(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я знайшов за тиждень, сидячи на пляжі в Таїланді, але це було в травні 2022
-
Думаю если это не фейк, то можно смело уезжать из Германии
-
www.cpkcr.com/en/community/HolidayTrain
-
-
пожив півтора роки у Ванкувері, все-таки зрозумів, що не те, та звалив. З роботою особливо проблем не мав, хоч й пережив лей-офф, але все-рівно поза Канади роботи більше, медицина ліпша, не так стрьомно, що залишать помирать в черзі у емерженсі. Дітей не маю, не бути "своїм" у чужій країні, не лякає. Насправді, сидячи зараз та рефлексуючи, крім дайверсіті ("всім все-рівно хто ти та звідки ти"), відносно швидкого паспорту, то не знаю які аргументи "за" Канаду пропонувати людям.
-
Фейк, іпсоха
-
так
-
І зараз там працюеш програмістом?
-
Японія
-
Куди поїхав?
-
Точно настоящий канадский сироп у нас продают
-
вчив задовго, досі вчу
-
всім привіт! Більше двох тижнів назад проходила мед огляд в Торонто(казали що результати повінні прийти за 10 роб днів) , але в профайлі IRCC і на пошту нічого не приходило. Питання, чи я повинна бачити ті результати і чи потрібно щоб щось оновилось на порталі, дякую)
-
всім привіт! Більше 3 тижнів назад проходила мед огляд в Торонто(казали що результати повінні прийти за 10 роб днів) , але в профайлі IRCC і на пошту нічого не приходило. Питання, чи я повинна бачити ті результати і чи потрібно щоб щось оновилось на порталі, дякую)