(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Одс не москалі?
-
Щоб було куди відправляти))
-
У неї утілітарний чат, я не бачу навіщо там сидіти, маючи ПР, там по кругу одне і те саме питають. Ну хіба що є неодоліма пристрасть давати поради. А ось наприклад наш чат навпаки ламповий, цікавий незалежно від статусу
-
@get_DB_dump @danielrogge @username_is_tooo_short @yaywow @dizho Ребят, ждем ваших предложений по max цене на подарок, я предложила 50 CAD, парень из Галифакса повысил до 200 CAD, что скажите ? можем сойтись на середине) ждем ваших предложений
-
Залишилось знайти квартиру для початку))
-
Я коли готувалася до лекцій по класичному МЛ, зрозуміла, що всі навколо - жалюгідна копія Ина :))))
-
Ех, ну з трансформерами не буде просто і з курсом. І якщо чесно я не бачу нічого кращого за стенфорд і Ина
-
я ще такий знайшла, на реддiтi гарнi вiдгуки, але сама не проходила ще mlcourse.ai/book/index.html
-
дякую. так і я можу. я питаю про курси чи книгу, поки нічого не знайшла. вибачте, мені не дуже легко по papers
-
Ну что точно можно сказать что может это и по своему хорошо когда не лампово, не подсаживаешься на телеграм чатики типа как на соц сетку
-
Papers with code?
-
Hugging face?
-
Та да, там дрессировані хом‘яки в неї
-
PRINCE ще)
-
Треба чекати, що таксисти скажуть, ті завжди першими все дізнаються 🤔
-
нельзя в беседке дробить, мне в ее чате на 200 человек сразу сказали про правило не дробить, с первого сообщения) upd: реплаи топ
-
Мені kaggle дуже допоміг👍
-
Це ж не прям зовсім психолог, хоча так, щось є😝
-
Потім йти на кегл, брати якусь задачу і дивитися готові ноутбуки
-
треба щось сучасніше
23 Jan 2023, 01:02
59284/645592
about 3 hours ago