(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сколько у нас времени?
-
Ну так все равно будем всегда на шаг позади. Или от ядерки ПРО межконтинентальное тоже поможет?
-
Украинский чиновник заявил одному западному изданию, что Украина будет просить у Запада дальнобойные системы ПРО для защиты от межконтинентальных баллистических ракет.
-
Надо 36 патриотов
-
Там 6 блоків ще на 6 частин розділяються. Всього виходить 36 бойових частин
-
От ядерки тільки ядерка
-
ГУР як завжди всіх попереджав тільки їх не так зрозуміли. Як це було 24.02.2022
-
Нажаль
-
То виходить таки вчора було небезпечненько, а ГУР таки щось не те пукнув?
-
Просто медленно страдать 🥲
-
Тогда не победить 🤷
-
Подскажите, где почитать про ETL и создание даталейка? У нас мульти-региональная система и нужна централизированная статистика/репорты для клиентов. Пока что идея это сливать данные в одну кучу и потом их обрабатывать i.e. Datalake + ETL процессы
-
Наприклад, авжеж правильно казати, що ядерки не буде, бо 1) якщо не буде, то можна говорити «а я ж казав» 2) якщо буде, всій все буде не до тебе
-
А чого ніхто не обговорив продаж Shell?
-
Ну традиційно. Я думаю хто висновки робить, давно вже зрозумів, що вони просто рандомно кажуть і щось вистрілює
-
В КНУ якось чувака зловили на такій схемі- він підходив до батьків абітурієнтів та пропонував «поговорити з приймальною комісією». гарантій вступу не давав, але гарнантував money back. Ну потім він просто клав гроші у кишеню, ні з ким не говорив, а якщо діти не поступали, то повертав😀
-
На фоні цього нікому не цікаво, в мене колега зараз GM Shell і той скромно мовчить
-
Манітоба саскачеван one love ❣️🤩
-
Сберегу будут пушки
-
Та наш враг будет снизу если что 😄
23 Jan 2023, 01:02
593469/642653
31 minutes ago