(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але Катанія сама по собі це місцями лютий свинарник
-
та вот и я задумался, шо я делаю вообще
-
Зробіть ще експорт історії свого браузера і попросіть намалювати 😊
-
Я знайшов роботу ПМ тут, теж Калгарі. Минулої осені майже одразу як приїхав був близький до оферу, але компанія щось передумала і нікого в Канаді не найняли тоді. То було знайдено через аплікації онлайн, 5 етапів співбесід. Потім зима, тупо чорне дно, нічого не рухалось. Десь в січні почав активно ходити на місцеві тусовки, швидко звузив до пари профільних (продакт і PMI chapter) бо більшої витрати часу на незмістовний контент і нетворкінг скігліжу геть і шукати. Зрозумів що без PMP тут ловити нема чого, тому під напрягає і за пару місяців отримав цей сертифікат і ще пару на інерції. Це на диво цінується і дає плюс в карму. В лютому/березні почали давати плоди походи на конференції, рефералки звідти генерували інтервʼю. І цей чатик теж дав кілька корисних рефералок. Перший працюючий офер після циклу співбесід (рефералка також) отримав в квітні. Там і працюю. Висновок такий, що пів року тому рецепт успіху був 20% рефералки, 30% твоїх скілів (в тому числі говорити) і 50% вдачі. Думаю зараз не краще. Чому вдачі так багато? А я фідбеки після співбесід і відмов питав. Часто картина була така, що просто дали офер чуваку який такий самий як і я але в нього фінальне інтервʼю було на день раніше, first in first out.
-
Що там за мотлох в тебе в API звалено😝
-
попросил перегенерить :/
-
Що вони там забули? Якийсь мінерал смачно їм пахне чи що
-
Джмелі, метелики, жучки якісь
-
хороший байт. засчитано
-
В мене такі найки. Але мене намалював в сукні взагалі
-
Це не вдача а швидкість реакції
-
В тебе хоч комп
-
Ти подумав про те ж, що і я? 😳
-
Barcelona❤️
-
Вже вживлений в голову
-
Це вже некст левел, без компуктера
-
в мене схоже
-
Попросила, вийшло ше гірше. Він таки думає шо я ходжу на підборах 🤣
-
Я не розумію чому ринок не відреагує зниженням зп, замість того щоб мати по декілька людей які підходять на вакансіі
-
у меня просто больше ничего нету почти. только про работу. полная картинка содержит такие инструменты как Kubenetes, kobenetes и swager
23 Jan 2023, 01:02
593802/636834
3 minutes ago